Футболка жіноча Nike Epic DF Knit Hoody

КОД ТОВАРУ: 77683
  • Футболка жіноча Nike Epic DF Knit Hoody
  • Футболка жіноча Nike Epic DF Knit Hoody - Фото №2
  • Футболка жіноча Nike Epic DF Knit Hoody - Фото №3
Футболка жіноча Nike Epic DF Knit Hoody
Особливості футболки: жіноча, спортивна, зроблена у формі джемпера, довгі рукава, замок-блискавка по всій довжині, наявність капюшона, прорізні кишені, сітчасті вставки, злегка приталений крій, манжети на рукавах, еластичний манжет внизу, підходить для бігу, висока якість, стильна, плоскі шви, комфортна для тіла, тканину відводить вологу. Матеріал: поліестер. Розміри: L / M / S / XL.
Nike
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 779 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 237 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL
Тип
Вітрівка
АРТИКУЛ
589295-010
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футболка жіноча Nike Epic DF Knit Hoody відрізняється ультрасучасним дизайном, що дозволяє віднести її до розряду найбільш стильною спортивного одягу. Вона зроблена у формі джемпера. Злегка приталений крій надає їй класичний жіночий характер, відповідний в той же час канонам спортивного одягу, якої властива строгість ліній. Футболка оптимально облягає тіло, не сковуючи його при цьому. Манжети на рукавах і еластичний манжет внизу носять одночасно практичний і декоративний характер.
Футболка жіноча Nike Epic DF Knit Hoody забезпечить вам справжній комфорт під час тренування. Її дихаюча тканина відводить від тіла зайву вологу. Вона абсолютно не сковує діапазон рухів, а її плоскі внутрішні шви не подразнюють шкіру. Рукава футболки прошиті спеціальної сітчастої тканиною дозволяє тілу дихати. Завдяки наявності акуратного капюшона, регульованого зручною тасьмою, футболка особливо знадобиться вам в непогожі дні. Висока якість цієї футболки не змусить вас сумніватися в ньому. Nike - це бренд, який демонструє високі стандарти спортивного одягу.

Особливості футболки:
- жіноча;
- спортивна;
- наявність капюшона;
- підходить для бігу;
- висока якість;
- ідеальний силует;
- плоскі шви;
- комфортна для тіла;
- тканина відводить вологу.

Футболка жіноча Nike Epic DF Knit Hoody - досконалий силует, висока якість!

Характеристики:
Матеріал: поліестер.
Розміри: XL / L / M / S /

Виробник: Nike (США).

Всесвітньо відома американська компанія, заснована в 1964 році. Вважається найціннішою торговою маркою в спортивній індустрії. Nike є офіційним спонсором багатьох спортсменів і спортивних команд по всьому світу. Якість вироблених нею спортивних товарів - бездоганно.


Футболка жіноча Nike Epic DF Knit Hoody купити по реально виправданою вартості 1 779 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Женские футболки и майки таких брендів, як наприклад: Nike в інтернет каталозі Терраспорт
Футболка жіноча Nike Epic DF Knit Hoody Футболка жіноча Nike Epic DF Knit Hoody - Фото №2 Футболка жіноча Nike Epic DF Knit Hoody - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Футболка жіноча Nike Epic DF Knit Hoody"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі футболки та майки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Футболка жіноча Nike Epic DF Knit Hoody допоможе досягти мети. В « Жіночі футболки та майки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Жіночі футболки та майки порадує Вас високою якістю. Футболка женская Nike Epic Tech Knit SS Crew - S , Футболка женская Nike Epic Tech Knit SS Crew - S і Футболка женская Nike Epic Tech Knit SS Crew - S від кращих світових брендів 2150 Ви побачите в нашій категорії Жіночі футболки та майки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Жіночі футболки та майки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн