Футболка жіноча Nike Epic Cool Touch LS Crew блакитна

КОД ТОВАРУ: 77682
  • Футболка жіноча Nike Epic Cool Touch LS Crew блакитна
  • Футболка жіноча Nike Epic Cool Touch LS Crew блакитна - Фото №2
  • Футболка жіноча Nike Epic Cool Touch LS Crew блакитна - Фото №3
Футболка жіноча Nike Epic Cool Touch LS Crew блакитна
Особливості футболки: жіноча, спортивна, довгі рукави, горловина човником, зроблена у формі реглана, приталений крій, підходить для бігу, висока якість, стильна, широкий еластичний манжет внизу, плоскі шви, комфортна для тіла, тканину відводить вологу. Матеріал: поліестер. Розміри: M / S / XS.
Nike
  • Футболка женская Nike Epic Cool Touch LS Crew голубая
  • Футболка женская Nike Epic Cool Touch LS Crew серая
  • Футболка женская Nike Epic Cool Touch LS Crew серая с черным
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
449 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 60 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Блакитний
Розмір
XS, S, M
Тип
Футболки
Тип футболки
З довгим рукавом
АРТИКУЛ
589253-417
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футболка жіноча Nike Epic Cool Touch LS Crew відрізняється ультрасучасним дизайном, що дозволяє віднести її до розряду найбільш стильною спортивного одягу. Вона вільно облягає тіло, не сковуючи рухів, і, в той же час, вона додає силуету оригінальну форму за рахунок елегантних манжет на рукавах і широкого еластичного пояса, окаймляющего її низ. Для силуету футболки характерні хвилясті лінії, вдало контрастують зі строгістю манжет. Горловина футболки зроблена у формі човника і оброблена зовнішнім декоративним швом.
Футболка жіноча Nike Epic Cool Touch LS Crew забезпечить вам справжній комфорт під час тренування. Її дихаюча тканина відводить від тіла зайву вологу. Вона абсолютно не сковує діапазон рухів, а її плоскі внутрішні шви не подразнюють шкіру. Спинка футболки перфорована дрібними декоративними отворами, що дозволяють тілу дихати. Висока якість цієї футболки не змусить вас сумніватися в ньому. Nike - це бренд, який демонструє високі стандарти спортивного одягу.

Особливості футболки:
- жіноча;
- спортивна;
- горловина човником;
- підходить для бігу;
- висока якість;
- ідеальний силует;
- плоскі шви;
- комфортна для тіла;
- тканина відводить вологу.

Футболка жіноча Nike Epic Cool Touch LS Crew - для комфортних тренувань!

Характеристики:
Матеріал: поліестер.
Розміри: M / S / XS.

Виробник: Nike (США).

Всесвітньо відома американська компанія, заснована в 1964 році. Вважається найціннішою торговою маркою в спортивній індустрії. Nike є офіційним спонсором багатьох спортсменів і спортивних команд по всьому світу. Якість вироблених нею спортивних товарів - бездоганно.


Футболка жіноча Nike Epic Cool Touch LS Crew блакитна підібрати і купити за реальною ціною 449 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Женские футболки и майки таких торгових марок, як наприклад: Nike в електронному магазині Terra Sport
Футболка жіноча Nike Epic Cool Touch LS Crew блакитна Футболка жіноча Nike Epic Cool Touch LS Crew блакитна - Фото №2 Футболка жіноча Nike Epic Cool Touch LS Crew блакитна - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Футболка жіноча Nike Epic Cool Touch LS Crew блакитна"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі футболки та майки

Давно хочете зайнятися фігурою? Футболка жіноча Nike Epic Cool Touch LS Crew блакитна допоможе почати легко. В « Жіночі футболки та майки » є все, що Вам знадобиться. Жіночі футболки та майки обрадує Вас своєю надійністю. Термофутболка с длинным рукавом унисекс Thermoform 1-027 хаки - S , Термофутболка с длинным рукавом унисекс Thermoform 1-027 хаки - S і Термофутболка с длинным рукавом унисекс Thermoform 1-027 хаки - S від кращих світових постачальників 2150 Ви зможете знайти в нашій лінійці Жіночі футболки та майки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Жіночі футболки та майки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн