Футболка жіноча Turbat Gorgany Race зелена

КОД ТОВАРУ: 123159
  • Футболка жіноча Turbat Gorgany Race зелена
  • Футболка жіноча Turbat Gorgany Race зелена - Фото №2
  • Футболка жіноча Turbat Gorgany Race зелена - Фото №3
Футболка жіноча Turbat Gorgany Race зелена
Тип: футболка. Пол: жіноча. Матеріал: 5% еластан, 95% бавовна. Розмір: XS, S, M, L. Колір: зелений. Особливості футболки: натуральний матеріал; м'яка, приємна тканина; активне використання; яскравий дизайн.
Turbat
КУПИТИ
ЦІНА:
299 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 40 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Розмір
XS, S, M, L
Тип футболки
З коротким рукавом
АРТИКУЛ
Turbat Gorgany Race
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футболка жіноча Turbat Gorgвany Race зелена - створена спеціально для учасників знаменитих і дуже захоплюючих всеукраїнських змагань з пригодами, які проводяться в Карпатах. Модель виконана з якісного і натурального бавовняного волокна з додаванням еластану. Матеріал м'який і приємний для тіла. Цей виріб підходить в якості повсякденного одягу або для занять спортом. На плечі і груди завдано принт з емблемою змагань.

Особливості футболки:

  - натуральний матеріал;

  - м'яка, приємна тканина;

  - активне використання;

  - яскравий дизайн.

Характеристики:

  Тип: футболка;

  Пол: жіноча;

  Матеріал: 5% еластан, 95% бавовна;

  Розмір: XS, S, M, L;
  Колір: зелений.

Виробник: Turbat (Україна).

Бренд Turbat названий на честь гірської річки, яка тече в Карпатах. Компанія займається виробництвом висококласного туристичного спорядження та одягу спортивного спрямування. Торгова марка є молодий на промисловому ринку, але це фактор не заважає їй конкурувати з давно відомими брендами і не поступатися якістю своїх товарів.


Футболка жіноча Turbat Gorgany Race зелена підібрати і замовити по які завищеною вартістю 299 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Женские футболки и майки таких торгових марок, як наприклад: Turbat в онлайн каталозі Терра Спорт
Футболка жіноча Turbat Gorgany Race зелена Футболка жіноча Turbat Gorgany Race зелена - Фото №2 Футболка жіноча Turbat Gorgany Race зелена - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Футболка жіноча Turbat Gorgany Race зелена"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі футболки та майки

Давно планували зайнятися фігурою? Футболка жіноча Turbat Gorgany Race зелена допоможе на шляху до мети. В « Жіночі футболки та майки » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі футболки та майки обрадує Вас високою якістю. Майка для фитнеса женская Avecs 30114-AV голубая - XS , Майка для фитнеса женская Avecs 30114-AV голубая - XS і Майка для фитнеса женская Avecs 30114-AV голубая - XS від топових світових брендів 2150 Ви зможете побачити в нашій лінійці Жіночі футболки та майки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Жіночі футболки та майки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн