Футболка чоловіча Nike Hypercool Fitted SS Top 2.0

КОД ТОВАРУ: 77665
  • Футболка чоловіча Nike Hypercool Fitted SS Top 2.0
  • Футболка чоловіча Nike Hypercool Fitted SS Top 2.0 - Фото №2
  • Футболка чоловіча Nike Hypercool Fitted SS Top 2.0 - Фото №3
Футболка чоловіча Nike Hypercool Fitted SS Top 2.0
Особливості: чоловіче, спортивне, для гри в футбол / волейбол, гарна якість, сучасний дизайн, що облягає, повітропроникна, дуже комфортна для тіла, вентильована тканину, акуратні шви, двоколірна. Матеріал: поліестер 90%, спандекс 10%. Розміри: Розмір: 2XL / M / S.
Nike
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
729 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 97 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
S, M, XXL
Тип футболки
З коротким рукавом
АРТИКУЛ
449841-408
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футболка чоловіча Nike Hypercool Fitted SS Top 2.0 володіє ідеальним кроєм, що дозволяє спортсменові відчувати себе дуже комфортно під час гри. Вона щільно облягає тіло, надаючи йому більшу стрункість і мобільність. Спинка футболки і пахвові області пошиті частково зі спеціальної сітчастої тканини, що відводить зайву вологу, і дозволяє тілу добре вентилюватися під час гри.
Футболка чоловіча Nike Hypercool Fitted SS Top 2.0 забезпечуючи комфорт під час гри, створює деякі умови для її успішності. Вона абсолютно не сковує діапазон рухів спортсмена, а її внутрішні шви не подразнюють шкіру. Сучасний силует футболки, якісна обробка її деталей, наявність в ній непомітних декоративних елементів дозволяють віднести її до розряду найбільш стильною спортивного одягу. До того ж Nike - бренд, давно вже не потребує зайвому поданні.

особливості:
- чоловіча;
- спортивна;
- для гри в футбол / волейбол;
- гарна якість;
- сучасний дизайн;
- облягає;
- повітропроникна;
- дуже комфортна для тіла;
- вентильована тканину;
- акуратні шви.

Футболка чоловіча Nike Hypercool Fitted SS Top 2.0 - якість, зручність, стиль!

Характеристики:
Матеріал: поліестер 90%, спандекс 10%.
Розміри: 2XL / M / S.

Виробник: Nike (США).

Всесвітньо відома американська компанія, заснована в 1964 році. Вважається найціннішою торговою маркою в спортивній індустрії. Nike є офіційним спонсором багатьох спортсменів і спортивних команд по всьому світу. Якість вироблених нею спортивних товарів - бездоганно.


Футболка чоловіча Nike Hypercool Fitted SS Top 2.0 купити за вигідною ціною 729 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Мужские футболки и майки таких торгових марок, як наприклад: Nike в інтернет-магазині Терраспорт
Футболка чоловіча Nike Hypercool Fitted SS Top 2.0 Футболка чоловіча Nike Hypercool Fitted SS Top 2.0 - Фото №2 Футболка чоловіча Nike Hypercool Fitted SS Top 2.0 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Футболка чоловіча Nike Hypercool Fitted SS Top 2.0"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі футболки та майки

Давно мрієте зайнятися спортом? Футболка чоловіча Nike Hypercool Fitted SS Top 2.0 буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі футболки та майки » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі футболки та майки здивує Вас своєю якістю. Майка боксерская Everlast ULI-9015-R красная - L , Майка боксерская Everlast ULI-9015-R красная - L і Майка боксерская Everlast ULI-9015-R красная - L від знаменитих світових виробників 2136 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі футболки та майки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чоловічі футболки та майки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн