Футболка чоловіча Nike Element 1/2 Zip синя

КОД ТОВАРУ: 77668
Футболка чоловіча Nike Element 1/2 Zip синя
Особливості: чоловіче, спортивне, з довгим рукавом, зроблена у формі джемпера, наявність довгої блискавки на горловині, для гри в футбол / волейбол, висока якість, сучасний дизайн, що облягає, повітропроникна, дуже комфортна для тіла, вентильована тканину, акуратні шви. Матеріал: поліестер 90%, спандекс 10%. Розміри: S / M / L / XL / XXL.
Nike
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
899 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 120 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Тип
Шорти
Тип футболки
З довгим рукавом
АРТИКУЛ
504606-439
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футболка чоловіча Nike Element 1/2 Zip зроблена у вигляді стильного джемпера з довгим рукавом і зручною блискавкою на горловині. Джемпер володіє ідеальним кроєм, що дозволяє спортсменові відчувати себе дуже комфортно під час гри. Він вільно облягає тіло, не сковуючи його рухів. До його переваг належить також те, що він декорований світловідбиваючими елементами, що роблять його помітним в темний час доби.
Футболка чоловіча Nike Element 1/2 Zip забезпечуючи комфорт під час гри, створює деякі умови для її успішності. Вона абсолютно не сковує діапазон рухів спортсмена, а її внутрішні шви не подразнюють шкіру. Сучасний силует футболки, якісна обробка її деталей, наявність в ній непомітних декоративних елементів дозволяють віднести її до розряду найбільш стильною спортивного одягу. До того ж Nike - бренд, давно вже не потребує зайвому поданні.

особливості:
- чоловіча;
- спортивна;
- з довгим рукавом;
- зроблена у формі джемпера;
- наявність довгої блискавки на горловині;
- для гри в футбол / волейбол;
- висока якість;
- сучасний дизайн;
- облягає;
- повітропроникна;
- дуже комфортна для тіла;
- вентильована тканину;
- акуратні шви;
- петля для навушників;
- декорований світловідбиваючими елементами.

Футболка чоловіча Nike Element 1/2 Zip - якість, зручність, стиль!

Характеристики:
Матеріал: поліестер 90%, спандекс 10%.
Розміри: S / M / L / XL / XXL.

Виробник: Nike (США).

Всесвітньо відома американська компанія, заснована в 1964 році. Вважається найціннішою торговою маркою в спортивній індустрії. Nike є офіційним спонсором багатьох спортсменів і спортивних команд по всьому світу. Якість вироблених нею спортивних товарів - бездоганно.


Футболка чоловіча Nike Element 1/2 Zip синя купити за вигідною ціною 899 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Мужские футболки и майки таких торгових марок, як наприклад: Nike в онлайн каталозі Терра Спорт
Футболка чоловіча Nike Element 1/2 Zip синя

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Футболка чоловіча Nike Element 1/2 Zip синя"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі футболки та майки

Давно мрієте зайнятися спортом? Футболка чоловіча Nike Element 1/2 Zip синя буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі футболки та майки » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі футболки та майки здивує Вас своєю якістю. Термофутболка мужская с длинным рукавом Brubeck Active Wool (LS12820-black) - L , Термофутболка мужская с длинным рукавом Brubeck Active Wool (LS12820-black) - L і Термофутболка мужская с длинным рукавом Brubeck Active Wool (LS12820-black) - L від знаменитих світових виробників 2136 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі футболки та майки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чоловічі футболки та майки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн