Гра настільна Банда розумників. Фрукто-10

КОД ТОВАРУ: 109937
  • Гра настільна Банда розумників. Фрукто-10
  • Гра настільна Банда розумників. Фрукто-10 - Фото №2
Гра настільна Банда розумників. Фрукто-10
Банда Умников
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
225 грн
ЦІНА: 215 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 29 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
BY-39757
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Настільна гра Банда розумників. Фрукто-10

«Фрукто-10» - це напружений змагання в математичної пильність і арифметичної швидкості, яке змушує гравців виконувати десятки дій з числами в хвилину! У цій грі дитина швидко і захоплено вигострить знання складу чисел першого десятка, автоматизує усний рахунок, натренує вміння швидко підбирати варіанти рішень, розвине концентрацію уваги.

У чому суть гри?
Прості правила дозволяють включитися в гру з першої ж секунди - в базовому варіанті правил завдання гравців полягає в тому, щоб підібрати на двох картах числа, які в сумі дадуть «10», при цьому обидва числа повинні бути або в однаковому фрукті (це може бути , наприклад, «бананова десятка»), або в однаковому кольорі (наприклад, «зелена десятка»).

Є варіанти правил, спрямовані не тільки на освоєння складу чисел першого десятка: спрощений варіант - для дітей, які тільки познайомилися з числами, і ускладнений варіант - де потрібно буде гранично швидко складати в розумі в межах сотні.

особливості гри
Гра проходить у високому темпі, «на одному диханні» - це незмінно викликає бурю емоцій! Ексклюзивне оформлення і забавні персонажі підкреслюють змагальний дух гри, і завжди притягують увагу в будь-якій компанії.

Картки виготовлені з картону підвищеної щільності і ламіновані полімерною плівкою. Гра випускається в компактній упаковці, для якої знайдеться місце в будь-якому портфелі, а правила ілюстровані, щоб діти могли розібратися з ними навіть самостійно. Також є варіанти правил, які дозволяють використовувати гру для занять з малюками від 4-х років.

У комплекті:
- ігрові карти
- правила російською мовою.

Технічні характеристики:
Мова російська
Вік: від 4 років.
Кількість гравців: 2-5
Розмір упаковки: 10 x 6 x 3 см
Виробник: Магеллан, Росія


Гра настільна Банда розумників. Фрукто-10 купити за вигідною ціною 215 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Разные таких торгових марок, як наприклад: Банда Умников в онлайн магазині Терра Спорт
Гра настільна Банда розумників. Фрукто-10 Гра настільна Банда розумників. Фрукто-10 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Банда розумників. Фрукто-10"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно мрієте зайнятися спортом? Гра настільна Банда розумників. Фрукто-10 буде Вашим першим кроком. В « Різні » є все, що необхідно спортсмену. Різні здивує Вас своєю якістю. Гра настільна Манчкін Нечиста сила. Колекція (по-русски) , Гра настільна Манчкін Нечиста сила. Колекція (по-русски) і Гра настільна Манчкін Нечиста сила. Колекція (по-русски) від знаменитих світових виробників 460 Ви знайдете в нашому розділі Різні . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Різні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн