Ліхтар-лампа Treker LP-9150B

КОД ТОВАРУ: 242438
  • Ліхтар-лампа Treker LP-9150B
  • Ліхтар-лампа Treker LP-9150B - Фото №2
Ліхтар-лампа Treker LP-9150B
Тип: лампа;   Джерело світла: LED;   Матеріал корпусу: алюміній / пластик;   Розмір: 7,0х5,8х9,7 см;   Кількість світлодіодів: 3 SMD LED;   Час роботи: до 6,5 год;   Світловий потік: 160 лм;   Дальність освітлення: до 15 м;   Елементи живлення: сонячна батарея,USB;   Вага: 202 г;   Колір: жовто-чорний. Особливості: незвичайний дизайн, яскравий колір ліхтаря; 3 режими роботи: 100% і 50% матовий рівний світло і миготливий; ліхтар працює від USB або сонячної батареї; ручка для підвіски; м'яке світіння; протиударний (1м).
Treker
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
285 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 38 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
Тип
інші
Яскравість
101 - 200 лм
Довжина
51 - 100 мм
Спосіб зарядки
батарейки / акуумулятори
Матеріал корпусу
алюміній
Водонепроникність
немає
Удароміцність
да
АРТИКУЛ
LP-9150B
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ліхтар-лампа Treker LP-9150B - це багатофункціональна і дуже незвичайна модель ліхтарика. Його можна використовувати стандартно в походах, для освітлення і в дитячій кімнаті. Дана модель лампи - це оптимальне рішення в туристичних походах. Всередину можна покласти документи, гроші або ключі, а для дітей іграшку невеликого розміру, якщо не вистачить посуду, то плафон виступає замість чашки. Ліхтарик працює близько 6,5 годин, а заряджається від сонячних променів або стандартно від USB.

особливості:

  • незвичайний дизайн, яскравий колір ліхтаря;
  • 3 режими роботи: 100% і 50% матовий рівний світло і миготливий;
  • ліхтар працює від USB або сонячної батареї;
  • ручка для підвіски;
  • м'яке світіння;
  • протиударний (1м).

Характеристики:

  Тип: лампа;

  Джерело світла: LED;

  Матеріал корпусу: алюміній / пластик;

  Розмір: 7,0х5,8х9,7 см;

  Кількість світлодіодів: 3 SMD LED;

  Час роботи: до 6,5 год;

  Світловий потік: 160 лм;

  Дальність освітлення: до 15 м;

  Елементи живлення: сонячна батарея,USB;

  Вага: 202 г;

  Колір: жовто-чорний.

Виробник: Treker (Китай).

Treker - один з відомих брендів в 40 країнах світу, в тому числі в Західній і Східній Європі, створений китайською компанією Shanghai Tymex Tools Ltd. Treker використовує у виробництві перевірені матеріали тільки високої якості, при цьому ціна радує покупців, саме тому продукція даного бренду активно купується. Товари випускаються на просунутому устаткуванні за останніми технологіями, територіально завод розташований в Шанхаї. Основна спеціалізація - це різні туристичні намети, металошукачі (металодетектори) і разнообризние цифрові і аналогові електроінструменти. Вся продукція сертифікована і відповідає стандарту «Менеджменту якості» ISO -9001, а також FCC, RTTE, UL, CE, ROHS.


Ліхтар-лампа Treker LP-9150B купити за вигідною ціною 285 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Кемпинговые фонари таких торгових марок, як наприклад: Treker в онлайн каталозі Терра Спорт
Ліхтар-лампа Treker LP-9150B Ліхтар-лампа Treker LP-9150B - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ліхтар-лампа Treker LP-9150B"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кемпінгові ліхтарі

Давно мрієте зайнятися спортом? Ліхтар-лампа Treker LP-9150B буде Вашим першим кроком. В « Кемпінгові ліхтарі » є все, що необхідно спортсмену. Кемпінгові ліхтарі здивує Вас своєю якістю. Ліхтар кемпінговий Black Diamond Voyager темно-сірий , Ліхтар кемпінговий Black Diamond Voyager темно-сірий і Ліхтар кемпінговий Black Diamond Voyager темно-сірий від знаменитих світових виробників 5410 Ви знайдете в нашому розділі Кемпінгові ліхтарі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Кемпінгові ліхтарі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн