Ліхтар ручний світлодіодний BL-104-3-7-1

КОД ТОВАРУ: 79686
  • Ліхтар ручний світлодіодний BL-104-3-7-1
Ліхтар ручний світлодіодний BL-104-3-7-1
Особливості ліхтаря: світлодіодний, ручний, економну витрату енергії, довговічний, легкий, зручний, забезпечує якісне освітлення, простота використання, кнопковий вмикач, ремінець для носіння на зап'ясті. Джерело живлення: 3 пальчикові батарейка ААА. Світлодіод: 11 LED. Матеріал: метал, пластик. Колір корпусу: чорний. Комплектація: ремінець для носіння на зап'ясті.
Bailong
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
101 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 13 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
ручні
Яскравість
до 50 лм
Довжина
51 - 100 мм
Спосіб зарядки
батарейки / акуумулятори
Матеріал корпусу
метал
Водонепроникність
немає
Удароміцність
немає
АРТИКУЛ
BL-104-3-7-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ліхтар ручний світлодіодний BL-104-3-7-1 простий і зручний у використанні. Високий ресурс роботи світлодіодів ліхтарика забезпечує йому більш, ніж 10 років роботи. У порівнянні зі звичайними лампочками світлові діоди задіють на 90% менше енергії.
Ліхтар ручний світлодіодний BL-104-3-7-1 випромінює яскравий білий світ. Завдяки якісному складанню і міцному корпусу ліхтарик має гарну стійкість до пошкоджень. Він легкий, досить компактний і абсолютно незамінний в повсякденному побуті. Комплектується зручним ремінцем для носіння на зап'ясті.


Особливості ліхтаря:
- світлодіодний;
- ручний;
- економну витрату енергії;
- довговічний;
- легкий;
- зручний;
- забезпечує якісне освітлення;
- простота використання;
- кнопковий вмикач;
- зручний ремінець для носіння на зап'ясті ..

Ліхтар ручний світлодіодний BL-104-3-7-1 - відмінна якість, висока надійність!

Характеристики:
Джерело живлення: 3 пальчикові батарейка ААА.
Світлодіод: 11 LED.
Матеріал: метал, пластик.
Колір корпусу: чорний.
Комплектація: ремінець для носіння на зап'ясті.


Виробник: Bailong (Південна Корея).

Ліхтарі Bailong є недорогим аналогом знаменитих брендів FENIX, UltraFire, Lumintop. Незважаючи на свою набагато нижчу вартість, вони зберігають при цьому всі основні якісні характеристики: алюмінієвий анодований корпус, сверхяркие світлодіоди CREE американського виробництва, наявність ряду функцій, в тому числі і оптичний ZOOM. Застосування світлодіодів CREE робить ліхтарик особливо яскравим і економічним. Споживання електроенергії світлодіода CREE становить 1/10 звичайної лампи розжарювання, при цьому термін служби світлодіода досягає 100 тис.годин, що дозволяє все життя не міняти лампочку. Високоміцна оболонка зі сплаву магній-алюміній, тонко оброблена, тверда і міцна, мало деформується, і пройшла анодне оксидування поверхні (захист від корозії). Лінзи та лампове скло зроблені з імпортної PC матеріалу, володіють високою прозорістю і відбивною здатністю, міцні і жаростійкі.


Ліхтар ручний світлодіодний BL-104-3-7-1 купити за вигідною ціною 101 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Ручные фонари таких торгових марок, як наприклад: Bailong в електронному каталозі Терраспорт
Ліхтар ручний світлодіодний BL-104-3-7-1

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ліхтар ручний світлодіодний BL-104-3-7-1"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ручні ліхтарі

Давно мрієте зайнятися спортом? Ліхтар ручний світлодіодний BL-104-3-7-1 буде Вашим першим кроком. В « Ручні ліхтарі » є все, що необхідно спортсмену. Ручні ліхтарі здивує Вас своєю якістю. Ліхтар ручний Streamlight PackMate Camo (920163) , Ліхтар ручний Streamlight PackMate Camo (920163) і Ліхтар ручний Streamlight PackMate Camo (920163) від знаменитих світових виробників 1812 Ви знайдете в нашому розділі Ручні ліхтарі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ручні ліхтарі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн