Фляга м'яка UltrAspire Ultraflask Formula 250 мл з відкидною кришкою блакитна

КОД ТОВАРУ: 505873
  • Фляга м'яка UltrAspire Ultraflask Formula 250 мл з відкидною кришкою блакитна
Фляга м'яка UltrAspire Ultraflask Formula 250 мл з відкидною кришкою блакитна
Фляга Formula 250 мл ця силіконова фляга з широким горлишком й відкидна кришка ідеально підходить для води, енергетичних напоїв й гелів. Силіконовий матеріал цупкий, гнучкий й стійкий до плям, не немає смаку й запаху. Флягу можна прикріпити до рюкзака або до іншого спорядження за нижню петлю. Зручно зберігати в кишені бігового рюкзака, пуста фляга легко скручується й не займає багато місця. Фляга краплеподібної форми, що сприяє зручному використанню енергетичних гелів. Можна мити в посудомийній машині. Фляга не містить шкідливих речовин, таких як BPA.
UltrAspire
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
379 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 51 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Блакитний
АРТИКУЛ
UA024LB
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Фляга Formula 250 мл ця силіконова фляга з широким горлишком й відкидна кришка ідеально підходить для води, енергетичних напоїв й гелів.

Силіконовий матеріал цупкий, гнучкий й стійкий до плям, не немає смаку й запаху. Флягу можна прикріпити до рюкзака або до іншого спорядження за нижню петлю. Зручно зберігати в кишені бігового рюкзака, пуста фляга легко скручується й не займає багато місця. Фляга краплеподібної форми, що сприяє зручному використанню енергетичних гелів.

Можна мити в посудомийній машині. Фляга не містить шкідливих речовин, таких як BPA.

  • Країна виробникКитай
  • Країна реєстрації брендаСША
  • Колірблакитний

Фляга м'яка UltrAspire Ultraflask Formula 250 мл з відкидною кришкою блакитна купити по реально виправданою вартості 379 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Фляги таких брендів, як наприклад: UltrAspire в інтернет каталозі Терраспорт
Фляга м'яка UltrAspire Ultraflask Formula 250 мл з відкидною кришкою блакитна

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Фляга м'яка UltrAspire Ultraflask Formula 250 мл з відкидною кришкою блакитна"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Фляги

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Фляга м'яка UltrAspire Ultraflask Formula 250 мл з відкидною кришкою блакитна допоможе досягти мети. В « Фляги » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Фляги порадує Вас високою якістю. Термофляга Laken Jannu Thermo 0,35 л red , Термофляга Laken Jannu Thermo 0,35 л red і Термофляга Laken Jannu Thermo 0,35 л red від кращих світових брендів 1090 Ви побачите в нашій категорії Фляги . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Фляги . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн