Кільце для пілатесу і фітнесу FlexOring Sveltus

КОД ТОВАРУ: 76400
  • Кільце для пілатесу і фітнесу FlexOring Sveltus
  • Кільце для пілатесу і фітнесу FlexOring Sveltus - Фото №2
  • Кільце для пілатесу і фітнесу FlexOring Sveltus - Фото №3
Кільце для пілатесу і фітнесу FlexOring Sveltus
ство товарів за акційною ціною обмежена! Можливо, в цей самий момент хтось замовляє останній з них. Поспішайте! Італійські медбол Ледрагомма виготовлені з легкого пластикового матеріалу, утяжеленного різною вагою. Оптимальні для силових і аеробних вправ (зміцнення серцево-судинної системи, м'язів живота, спини, плечового пояса) Використовуються в різних видах спорту.>
Sveltus
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
435 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 58 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал
Пластик
АРТИКУЛ
1911
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кільце FlexOring - це універсальний інструмент для зміцнення м'язового корсету, поліпшення витривалості, гнучкості, координації рухів і почуття рівноваги. Легке і абсолютно неламкий кільце FlexOring використовується для опрацювання практично всіх груп м'язів на різних рівнях навантаження.

FlexOring - запатентована розробка компанії Sveltus.   Має 4 рівня навантаження без необхідності регулювання. FlexOring дозволяє опрацьовувати м'язи живота, спини, рук, ніг і проблемних зон.

Будь-яке   вправа з FlexOring виконується без додаткової настройки кільця, що ідеально для використання вдома і в фітнес-клубах.

Завдяки гнучкості і міцності конструкції   кільце неможливо зламати. FlexOring   має 10 комфортних ручок, що дозволяє виконувати безліч різних вправ. Кільце може використовуватися як для стретчинга, пілатесу та реабілітації (легка навантаження), так і для цілеспрямованого зміцнення м'язового тонусу. Кожен зможе вибрати для себе   1 з 4 рівнів складності   (від легкого до дуже складного), просто повертаючи кільце в руках і беручись за різні ручки.

 

FlexOring допоможе Вам стати граціозніше, пластичнее і стрункішою!  

особливості:
- 4 рівня навантаження без необхідності регулювання;
- 10 комфортних ручок для безлічі вправ;
- опрацювання м'язів живота, спини, рук, ніг і проблемних зон;
- FlexOring практично неможливо зламати.

Характеристики:
колір:
  блакитний.
Розміри (діаметр / товщина):  
51/5 см.  

Гарантія:   1 рік.

Виробник:   Sveltus (Франція).
Французька компанія   Sveltus   вже 20 років на європейському ринку фітнес обладнання. Як розробник і виробник товарів для фітнесу   Sveltus щорічно випускає інноваційні продукти, що не мають аналогів. Сьогодні товари для фітнесу   Sveltus   з успіхом продаються по всьому світу, включаючи найбільші роздрібні мережі Carrefour (друга за величиною в світі після Wal-Mart), Decathlon (спеціалізована торговельна мережа спортивних товарів) і Intersport (найбільша спортивна мережа в світі, яка налічує більше 4800 магазинів).


Кільце для пілатесу і фітнесу FlexOring Sveltus купити за вигідною ціною 435 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Кольца для пилатеса таких виробників, як наприклад: Sveltus в магазині terrasport.ua
Кільце для пілатесу і фітнесу FlexOring Sveltus Кільце для пілатесу і фітнесу FlexOring Sveltus - Фото №2 Кільце для пілатесу і фітнесу FlexOring Sveltus - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кільце для пілатесу і фітнесу FlexOring Sveltus"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кільця для пілатесу

Давно мрієте зайнятися спортом? Кільце для пілатесу і фітнесу FlexOring Sveltus буде Вашим першим кроком. В « Кільця для пілатесу » є все, що необхідно спортсмену. Кільця для пілатесу здивує Вас своєю якістю. Кольцо для пилатеса 4FIZJO Pilates Ring голубое (4FJ0279) , Кольцо для пилатеса 4FIZJO Pilates Ring голубое (4FJ0279) і Кольцо для пилатеса 4FIZJO Pilates Ring голубое (4FJ0279) від знаменитих світових виробників 3859 Ви знайдете в нашому розділі Кільця для пілатесу . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Кільця для пілатесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн