Напій-хондропротектор Nutrend Flexit Drink Gold - апельсин, 400 г (NUT-1867)

КОД ТОВАРУ: 251806
  • Напій-хондропротектор Nutrend Flexit Drink Gold - апельсин, 400 г (NUT-1867)
Напій-хондропротектор Nutrend Flexit Drink Gold - апельсин, 400 г (NUT-1867)
Тип: напій-хондропротектор; Форма: розчинний напій; Активні інгредієнти: глюкозаміну сульфат, хондроїтину сульфат, MSM (метілсульфанілметан), Босвеллия пильчато, вітамін C, гіалуронат натрію, вітамін B6, вітамін D. Склад: гідролізат риб'ячого колагену 25%, гідролізат желатину, мальтожекстрін, глюкозамін сульфат калієва сіль (моллюскових походження) , хондроїтин сульфат, егулятор кислотності лимонна кислота, MSM (метілсульфонілметан), екстракт босвелії пильчатой (20 бета-босвелліевой кислоти, 10% ацетил-кето-бета-босвелліевая кислота) - Boswellin® PS, регулятор кислотності яблучна кислота, L-аскорбінова кислота ( віатмін C), стабілізатори гуміарабік, ксантанова камедь, добавки проти злипання кальцію фосфат і діоксид кремнію, підсолоджувачі сукралоза і стевіол-глікозиди, гіалуронова кислота (натрієва сіль), піридоксин гідрохлорид (вітамін B6), холекальциферол (вітамін D3). Містить алергени рибу і ракоподібні. Може сожержать шматочки сої і молочного білка; Розмір однієї порції: 30 г; Вага: 400 г; Смак: апельсин.
Nutrend
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
840 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 112 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
NUT-1867
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Напій-хондропротектор Nutrend Flexit Drink Gold - апельсин, 400 г (NUT-1867) - спеціально розроблений спортивний напій високої якості від чеського виробника. Завдяки впливу вдало підібраних основних дев'яти інгредієнтів харчова добавка активно діє на опорно-руховий апарат, допомагає правильному розвитку колагену. Препарат призначений не тільки для активно тренуються спортсменів, а й для людей з травмами або іншими хворобливими станами опорно-рухового апарату. Вживати напій варто виключно за інструкцією.

особливості:

  • вітамінний склад;
  • 9 активних інгредієнтів;
  • сприяє нормальному утворенню колагену;
  • просте приготування.

Характеристики:
Тип: напій-хондропротектор;
Форма: розчинний напій;
Активні інгредієнти: глюкозаміну сульфат, хондроїтину сульфат, MSM (метілсульфанілметан), Босвеллия пильчато, вітамін C, гіалуронат натрію, вітамін B6, вітамін D.
Склад: гідролізат риб'ячого колагену 25%, гідролізат желатину, мальтожекстрін, глюкозамін сульфат калієва сіль (моллюскових походження), хондроїтин сульфат, егулятор кислотності лимонна кислота, MSM (метілсульфонілметан), екстракт босвелії пильчатой (20 бета-босвелліевой кислоти, 10% ацетил-кето -бета-босвелліевая кислота) - Boswellin® PS, регулятор кислотності яблучна кислота, L-аскорбінова кислота (віатмін C), стабілізатори гуміарабік, ксантанова камедь, добавки проти злипання кальцію фосфат і діоксид кремнію, підсолоджувачі сукралоза і стевіол-глікозиди, гіалуронова кислота ( натрієва сіль), піридоксин гідрохлорид (вітамін B6), холекальциферол (вітамін D3). Містить алергени рибу і ракоподібні. Може сожержать шматочки сої і молочного білка;
Розмір однієї порції: 30 г;
Вага: 400 г;
Смак: апельсин.

В 1 порції (20 г):
- вітамін C - 80 мг (100% рдд);
- вітамін B6 - 4 мг (286% рдд);
- вітамін D - 6 мкг (120% рдд);
- Колагеновий білок - 9 000 мг;
- хондроїтин сульфат - 1 200 мг;
- глюкозамін сульфат - 1 500 мг;
- метілсульфонілметан (MСM) - 300 мг;
- екстракт босвелії пильчатой - 200 мг;
- гіалуронова кислота - 20 мг.

Рекомендоване дозування і спосіб застосування: порцію 20 г (3/4 мірної ложки) розчиніть в 250-300 мл води. Приймати вранці натщесерце. Забезпечуйте підвищене споживання рідини! Не слід перевищувати рекомендовану дозу.

Виробник: Nutrend (Чехія).
Nutrend - чеський виробник спортивного харчування та дієтичних добавок. Компанія почала працювати з 1993 року і на сьогодні виступає лідером з виробництва даного продукту в своїй країні, а також популярна в понад 20 країнах, в тому числі і в Україні. Асортимент товарів представлений не тільки в сипучому і рідкому вигляді, а також протеїновими і енергетичними батончиками, капсулами, гелями. Вся продукція розроблена за новітніми технологіями і відповідає чеським стандартам якості.


Напій-хондропротектор Nutrend Flexit Drink Gold - апельсин, 400 г (NUT-1867) купити за вигідною ціною 840 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Спортивное питание для суставов и связок таких торгових марок, як наприклад: Nutrend в електронному каталозі Терраспорт
Напій-хондропротектор Nutrend Flexit Drink Gold - апельсин, 400 г (NUT-1867)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Напій-хондропротектор Nutrend Flexit Drink Gold - апельсин, 400 г (NUT-1867)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивне харчування для суглобів і зв'язок

Давно мрієте зайнятися спортом? Напій-хондропротектор Nutrend Flexit Drink Gold - апельсин, 400 г (NUT-1867) буде Вашим першим кроком. В « Спортивне харчування для суглобів і зв'язок » є все, що необхідно спортсмену. Спортивне харчування для суглобів і зв'язок здивує Вас своєю якістю. Для суглобів та зв'язок Now Foods Veg Glucosamin & MSM 500/500, 240 vcaps (2022-10-1355) , Для суглобів та зв'язок Now Foods Veg Glucosamin & MSM 500/500, 240 vcaps (2022-10-1355) і Для суглобів та зв'язок Now Foods Veg Glucosamin & MSM 500/500, 240 vcaps (2022-10-1355) від знаменитих світових виробників 499 Ви знайдете в нашому розділі Спортивне харчування для суглобів і зв'язок . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивне харчування для суглобів і зв'язок . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн