Фітнес станція Horizon Torus 3, чорна

КОД ТОВАРУ: 242762
  • Фітнес станція Horizon Torus 3, чорна
  • Фітнес станція Horizon Torus 3, чорна - Фото №2
  • Фітнес станція Horizon Torus 3, чорна - Фото №3
Фітнес станція Horizon Torus 3, чорна
Тип: силовий тренажер. Вид: вантажоблочний. Призначення: для всього тіла. Конструкція рами: 1,8Tх80x40 мм, квадратні труби. Регулювання сидіння: 4 позиції. Регулювання спинки: 8 позицій. Шків: високоякісні підшипникові. Троси: 6 мм, нейлонове покриття. Аксесуари: гриф для верхньої тяги, ремінець для вільного руху. Модифікація вправ: верхня тяга, черевна тяга, вільний рух, ножна станція, нижня тяга. Вага стека: 80 кг. Розміри станції: 189x104x204 см. Вага: 219 кг. Максимальна вага користувача: 150 кг.
Horizon
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
38 450 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 5133 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Належність
Професійні
Тип навантаження
Вантажноблокові
Тип тренажера
Силова станція
Призначення
Для рук, Для ніг, Для торса, Для грудей, Для плечового пояса
АРТИКУЛ
Torus 3
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Фітнес станція Horizon Torus 3, чорна - високоякісне силове обладнання, яке призначене для професійного використання в домашніх умовах. Представлений тренажер відрізняється своєю функціональністю, дозволяє виконувати широкий спектр вправ, заснованих на грузоблочних навантаженні. Фітнес станція забезпечує опрацювання м'язів всього тіла, в тому числі ніг, сідниць, преса, спини, рук, плечового пояса. Обладнання складається з верхньої тяги, жиму від грудей горизонтального, жиму вгору, важеля тяги з упором, батерфляй, середнього блоку, блоку для ніг, нижнього блоку з упором для ніг. Конструкція тренажера заснована на високоміцної, сталевий рамі, що має спеціальне порошкове покриття, що запобігає окисленню металу. Оптимальна товщина тягових кабелів, а також їх нейлонова оболонка, забезпечують зносостійкість обладнання та безпеку спортсмена під час тренування. Спинка і сидіння станції мають зручну систему регулювання. Дане обладнання значно економить вільний простір, замінюючи кілька громіздких тренажерів. Фітнес станція дозволить за короткий термін привести себе в відмінну фізичну форму і створити гарну атлетичну фігуру, а також дасть можливість заощадити масу часу для походів в спортзал.

Особливості фітнес станції:

  • для домашнього використання;
  • конструкція зі сталевої труби;
  • гальванічне покриття;
  • призначений для тренування всього тіла;
  • пінопластові лат-бар і ручки для вправ;
  • 6-міліметровий кабель в нейлонової обмотці;
  • регулювання сидіння і спинки.

Характеристики:
Тип: силовий тренажер;
Вид: вантажоблочний;
Призначення: для всього тіла;
Конструкція рами: 1,8Tх80x40 мм, квадратні труби;
Регулювання сидіння: 4 позиції;
Регулювання спинки: 8 позицій;
Шків: високоякісні підшипникові;
Троси: 6 мм, нейлонове покриття;
Аксесуари: гриф для верхньої тяги, ремінець для вільного руху;
Модифікація вправ: верхня тяга, черевна тяга, вільний рух, ножна станція, нижня тяга;
Вага стека: 80 кг;
Розміри станції: 189x104x204 см;
Вага: 219 кг;
Максимальна вага користувача: 150 кг;
Гарантія на раму: 10 років;
Гарантія на оббивки і трос: 1 рік.

Виробник: Horizon (США).
Торгова марка Horizon Fitness створена в 1975 році, є власністю крупно американської корпорації Johnson Health Tech Co., Ltd. Основний напрямок роботи бренду - виробництво фітнес обладнання для ефективних домашніх тренувань, зокрема кардиотренажеров. Завдяки максимально високій якості продукції, її функціональності і надійності, Horizon Fitness неодноразово удостоювалася усіляких нагород і премій, світового рівня. Товари компанії представлені в різному ціновому сегменті, але не дивлячись на це відрізняються максимальною міцністю, безпекою і тривалим терміном експлуатації.


Фітнес станція Horizon Torus 3, чорна підібрати і купити за реальною ціною 38 450 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Грузоблочные тренажеры таких торгових марок, як наприклад: Horizon в електронному магазині Terra Sport
Фітнес станція Horizon Torus 3, чорна Фітнес станція Horizon Torus 3, чорна - Фото №2 Фітнес станція Horizon Torus 3, чорна - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Фітнес станція Horizon Torus 3, чорна"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вантажноблокові тренажери

Давно хочете зайнятися фігурою? Фітнес станція Horizon Torus 3, чорна допоможе почати легко. В « Вантажноблокові тренажери » є все, що Вам знадобиться. Вантажноблокові тренажери обрадує Вас своєю надійністю. Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 , Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 і Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 від кращих світових постачальників 206 Ви зможете знайти в нашій лінійці Вантажноблокові тренажери . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Вантажноблокові тренажери . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн