Фітнес станція HouseFit DH 8171

КОД ТОВАРУ: 27066
  • Фітнес станція HouseFit DH 8171
Фітнес станція HouseFit DH 8171
Розмір: 135х112х205 см. Вага: 97 кг. Максимальна вага користувача: 110 кг. Вага вантажного блоку: 45 кг. Особливості станції: можливість робити вправи для широкої групи м'язів, міцна і надійна конструкція, ідеальне тіло з одним тренажером.
HouseFit
КУПИТИ
ЦІНА:
23 000 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 3071 грн/МІС
ВІДГУКИ3
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 3 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Належність
Домашні
Тип навантаження
Вантажноблокові
Тип тренажера
Силова станція
Призначення
Для всього тіла
АРТИКУЛ
14032
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Фітнес станція HouseFit DH 8171 - багатофункціональний тренажер, з яким Ви можете створити собі ідеальне тіло. Займаючись на цій фітнес станції, Ви покращуєте стан м'язів грудей, спини, рук, ніг і живота. Тут встановлено вантажний блок вагою 45 кг, чого цілком вистачить, як новачкам, так і любителям.
Конструкція станції дуже міцна і виконана з квадратного металевого профілю. Також цей тренажер стійкий і безпечний. Його можна встановити, як вдома, так в тренажерному залі.


Особливості станції:
- можливість робити вправи для широкої групи м'язів;
- міцна і надійна конструкція;
- ідеальне тіло з одним тренажером.


Фітнес станція HouseFit DH 8171 - створіть собі ідеальне тіло всього на 1 тренажері!


Характеристики:
Розмір: 135х112х205 см.
Вага: 97 кг.
Максимальна вага користувача: 110 кг.
Вага вантажного блоку: 45 кг.
Снаряди: жим від грудей, «батерфляй», верхній і нижній тягові блоки, ножний блок.

Гарантія: 6 місяців.

Доставка по Києву - безкоштовно!
Вартість збирання * тренажера кваліфікованим фахівцем в Києві уточнюйте у менеджера.

Виробник: HouseFit.
HouseFit - американський виробник спортивного обладнання, який на ринку вже більше 45 років. За цей час компанія встигла досягти великих успіхів у вдосконаленні технологій виробництва спортивного інвентарю. Мільйони людей у всьому світі вибирають тренажери саме цієї компанії, через їх якості та розумної ціни.

* Збірка здійснюється тільки за попереднім замовленням.


Фітнес станція HouseFit DH 8171 купити за вигідною ціною 23 000 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Грузоблочные тренажеры таких торгових марок, як наприклад: HouseFit в електронному каталозі Терраспорт
Фітнес станція HouseFit DH 8171

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Фітнес станція HouseFit DH 8171"

Коментар: Прекрасный комплексный тренажёр, который даёт возможность тренировать основные мышцы рук, передней части туловища, груди и ног. Уже имея только данный тренажер можно не посещать спортзал. Мне он помог иметь необходимую нагрузку на перечисленные группы мышц, эффект отличный. А сам тренажёр очень удобный и простой в использовании и занимает немного места. Недостатков в процессе тренировок я не заметил. Могу рекомендовать данную фитнес станцию.
09 Октября 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
23 Марта 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Переваги: Компактный, многофункциональный
Недоліки: Нету.
Коментар: Решил сделать себе красивую форму тела и мелочиться не стал. Друзья посоветовали фитнес станцию HOUSEFIT. Заказывал через данный сайт, доставка пришла на следующий день. Товаром очень доволен, качество на уровне. Из плюсов можно добавить за хорошее и удобное сиденье, а также то, что можно делать упражнения на все группы мышц. Хороший вариант в сочетании цены и качества, советую новичкам.
23 Марта 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ3
Анатолий
Прекрасный комплексный тренажёр, который даёт возможность тренировать основные мышцы рук, передней части туловища, груди и ног. Уже имея только данный тренажер можно не посещать спортзал. Мне он помог иметь необходимую нагрузку на перечисленные группы мышц, эффект отличный. А сам тренажёр очень удобный и простой в использовании и занимает немного места. Недостатков в процессе тренировок я не заметил. Могу рекомендовать данную фитнес станцию.
09 Октября 2017
Иван
23 Марта 2017
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вантажноблокові тренажери

Давно мрієте зайнятися спортом? Фітнес станція HouseFit DH 8171 буде Вашим першим кроком. В « Вантажноблокові тренажери » є все, що необхідно спортсмену. Вантажноблокові тренажери здивує Вас своєю якістю. Біцепс-машина Fit Way Factory Bridge Style А 107 , Біцепс-машина Fit Way Factory Bridge Style А 107 і Біцепс-машина Fit Way Factory Bridge Style А 107 від знаменитих світових виробників 206 Ви знайдете в нашому розділі Вантажноблокові тренажери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Вантажноблокові тренажери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн