Фітнес станція Hammer Ferrum TX1

КОД ТОВАРУ: 127297
  • Фітнес станція Hammer Ferrum TX1
  • Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 - Фото №2
  • Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 - Фото №3
  • Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 - Фото №4
  • Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 - Фото №5
  • Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 - Фото №6
  • Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 - Фото №7
  • Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 - Фото №8
  • Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 - Фото №9
Фітнес станція Hammer Ferrum TX1
Тип фітнес станції: домашній тренажер. Матеріал рами: сталь. Колір: чорний (порошкове лакове покриття); Розміри: 1,5х1,1х1,98 м. Навантаження: 80 кг. Вага тренажера: 115 кг. Тягові ручки в комплекті: широка ручка для тяги, вузька ручка для тяги. Функціональність станції: жим від грудей, батерфляй, тяга на біцепс, тяга на трицепс, прес, тяга зверху, тяга знизу, згинач стегна, розгинач стегна.
Hammer
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
23 075 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 3081 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Належність
Домашні
Тип навантаження
Вантажноблокові
Тип тренажера
Силова станція
Призначення
Для всього тіла
АРТИКУЛ
9033
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 - ідеальний домашній тренажер, що дозволяє виконувати 30 різних силових вправ. За допомогою станції можна ефективно тренувати м'язи грудей, спини, плечей, ніг і рук. Ергономічні розміри дозволяють встановити станцію в приміщенні (кімнаті) з невеликою площею. Зібрано станція на міцній сталевій рамі, захищеної від пошкоджень порошковим лаковим покриттям.
Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 має ергономічним комбінованим модулем для жиму лежачи на лаві, що дозволяє виконувати вправи на грудні м'язи. Тренування спини проводиться за допомогою вертикальної тяги і тяги нижнього блоку. Для тренування м'язів рук (біцепси і трицепса) станція обладнана пультом, який регулюється по висоті, і вигнутою штангою для трицепса. Для ефективного тренування м'язів ніг є спеціальний модуль для згинання / розгинання ніг. Лавка і пульт фітнес станції покриті м'якою 40-мм оббивкою, що забезпечує спортсмену комфорт. Завдяки спеціальному покриттю, ваговій стек не створює зайвий шум під час занять. Фітнес станція однаково підходить для тренування чоловіків і жінок.

Особливості станції:
- домашній тренажер;
- ергономічні розміри;
- для тренування всіх груп м'язів;
- зібрана на міцній сталевій рамі;
- порошкове лакове покриття рами;
- має в своєму розпорядженні різними модулями для опрацювання м'язів;
- лава і пульт фітнес станції покриті м'якою 40-мм оббивкою;
- спеціальне покриття вагового стека;
- безшумна робота;
- спортивний лаконічний дизайн.

Характеристики:
Тип фітнес станції: домашній тренажер.
Матеріал рами: сталь.
Колір: чорний (порошкове лакове покриття);
Розміри: 1,5х1,1х1,98 м.
Навантаження: 80 кг.
Вага тренажера: 115 кг.
Тягові ручки в комплекті: широка ручка для тяги, вузька ручка для тяги.
Функціональність станції: жим від грудей, батерфляй, тяга на біцепс, тяга на трицепс, прес, тяга зверху, тяга знизу, згинач стегна, розгинач стегна.

Виробник: Hammer (Німеччина).
Компанія Hammer спеціалізується, в основному, на виробництві силових тренажерів, велотренажерів, боксерського інвентарю. Випускаються нею силові тренажери сконструйовані з урахуванням проведених фахівцями досліджень біомеханіки фізичних вправ. Знайдені конструктивні рішення виявилися ідеальними з точки зору ефективності тренувань і забезпечили тренажерів Hammer повсюдне визнання серед атлетів, бодібілдерів і пауерліфтерів.

Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 купити за вигідною ціною 23 075 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Грузоблочные тренажеры таких торгових марок, як наприклад: Hammer в онлайн магазині Терра Спорт
Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 - Фото №2 Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 - Фото №3 Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 - Фото №4 Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 - Фото №5 Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 - Фото №6 Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 - Фото №7 Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 - Фото №8 Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 - Фото №9

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Фітнес станція Hammer Ferrum TX1"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вантажноблокові тренажери

Давно мрієте зайнятися спортом? Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 буде Вашим першим кроком. В « Вантажноблокові тренажери » є все, що необхідно спортсмену. Вантажноблокові тренажери здивує Вас своєю якістю. Блокова рамка одинарна (кросовер) PGL K-057 , Блокова рамка одинарна (кросовер) PGL K-057 і Блокова рамка одинарна (кросовер) PGL K-057 від знаменитих світових виробників 206 Ви знайдете в нашому розділі Вантажноблокові тренажери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Вантажноблокові тренажери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн