Фен-щітка Beurer HTE 40

КОД ТОВАРУ: 78056
  • Фен-щітка Beurer HTE 40
  • Фен-щітка Beurer HTE 40 - Фото №2
Фен-щітка Beurer HTE 40
Особливості фена-щітки: для догляду за волоссям, 3 рівня нагрівання, 2 швидкості вентилятора, що обертається 360 град. рукоятка, автоматичний захист від перегріву, петля для підвішування, 2 змінні насадки. Потужність 1200 Вт. Кількість насадок: 2. Рівні нагрівання: 3.
Beurer
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 179 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 157 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
HTE 40
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Фен-щітка Beurer HTE 40 призначений для професійного стайлінгу волосся. Система Easy Lock забезпечує швидку зміну насадок: термощеткі і круглої щітки. За допомогою насадки-термощеткі можна одночасно висушити волосся і додати їм об'єм. За допомогою круглої насадки-щітки досягаються плавні м'які хвилі.
Фен-щітка Beurer HTE 40 має три температурними режимами, які можна вибрати за допомогою перемикача: холодне повітря для фіксації волосся, для дбайливого сушіння волосся, для звичайної сушки волосся. Також і його вентилятор можна встановити в режимі дбайливого потоку повітря або сильного потоку повітря, або вимкнути.

Особливості фена-щітки:
- для догляду за волоссям;
- 3 рівня нагрівання;
- 2 швидкості вентилятора;
- обертається 360 град. рукоятка;
- автоматичний захист від перегріву;
- петля для підвішування;
- 2 змінні насадки.

Фен-щітка Beurer HTE 40 - для ідеального догляду за волоссям!

Характеристики:
Потужність 1200 Вт.
Кількість насадок: 2.
Рівні нагрівання: 3.

Виробник: Beurer (Німеччина).

Beurer - європейський лідер у виробництві техніки для здоров'я і комфорту.
Підлогові і кухонні ваги, масажери для тіла і для ніг, електрогрілки та прилади для косметології, термометри, тонометри і пульсометри. Завдяки широкому якісному асортименту Бойрер є ідеальним комплексним постачальником техніки для здоров'я і комфорту.


Фен-щітка Beurer HTE 40 купити за вигідною ціною 1 179 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для красоты и здоровья таких торгових марок, як наприклад: Beurer в електронному каталозі Терраспорт
Фен-щітка Beurer HTE 40 Фен-щітка Beurer HTE 40 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Фен-щітка Beurer HTE 40"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для краси та здоров'я

Давно мрієте зайнятися спортом? Фен-щітка Beurer HTE 40 буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для краси та здоров'я » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для краси та здоров'я здивує Вас своєю якістю. Прилад для чищення шкіри обличчя Beurer FCE 75 , Прилад для чищення шкіри обличчя Beurer FCE 75 і Прилад для чищення шкіри обличчя Beurer FCE 75 від знаменитих світових виробників 1421 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для краси та здоров'я . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для краси та здоров'я . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн