Комплекс предтренировочний Nutrend Explosin 9 г чорниця

КОД ТОВАРУ: 115641
  • Комплекс предтренировочний Nutrend Explosin 9 г чорниця
Комплекс предтренировочний Nutrend Explosin 9 г чорниця
Тип препарату: харчова добавка. Специфіка дії препарату: збільшення витривалості м'язів. Вага препарату в 1 мірної ложці: 6 м Співвідношення для розчинення: 1 мірна ложка (6 г) на 130-160 мл води. Склад: матриця концентрації (кофеїн, тирозин); матриця циркуляції крові (аргінан, Vinitrox, L-цитруллина малат); суміш шаленого ритму (синефрин, таурин). Рекомендоване дозування: при вазі тіла до 85 кг використовуйте 6 г, при вазі тіла вище 85 кг або для високоінтенсивних тренувань використовуйте 9 г продукту.
Nutrend
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
25 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 3 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
Розмір
Чорниця
Категорія 
Амінокислоти
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
1711-NUT
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплекс предтренировочний Nutrend Explosin 20x9 г чорниця використовується спортсменами для посилення фізичних показників і підвищення енергії організму під час інтенсивних тренувань. Основний інгредієнт: Л-аргінін, який є умовно-незамінною амінокислотою, вироблення якої знижена в підлітковому і літньому віці. Впливає на організм, як імуномодулятор, що стимулює роботу серцево-судинної системи. Комплекс предтренировочний Nutrend Explosin 20x9 г чорниця містить три діючі суміші активних речовин: матрицю концентрації (кофеїн, тирозин); матрицю циркуляції крові (аргінан, Vinitrox, L-цитруллина малат); суміш шаленого ритму (синефрин, таурин). Рекомендоване дозування: при вазі тіла до 85 кг використовуйте 6 г, при вазі тіла вище 85 кг або для високоінтенсивних тренувань використовуйте 9 г продукту. Вживати добавку слід за 30 хвилин до тренування, розчинивши її у воді. Співвідношення для розчинення: 6 г (1 мірна ложка) на 130-160 мл води або 9 г (1,5 мірних ложки) на 190-240 мл води. Після відкриття добавку слід зберігати при температурі не вище 25 ° C, і використати протягом 4 місяців.

Особливості добавки:
- спеціальне спортивне харчування;
- для інтенсивних тренувань;
- стимулює витривалість організму;
- перед вживанням розчиняється в воді;
- вживається за 30 хвилин до тренування.

Комплекс предтренировочний Nutrend Explosin 20x9 г чорниця - гарантія ефективного тренування!

Характеристики:
Тип препарату: харчова добавка;
Специфіка дії препарату: збільшення витривалості м'язів;
Вага препарату в 1 мірної ложці: 6 г;
Співвідношення для розчинення: 1 мірна ложка (6 г) на 130-160 мл води;
Склад: матриця концентрації (кофеїн, тирозин); матриця циркуляції крові (аргінан, Vinitrox, L-цитруллина малат); суміш шаленого ритму (синефрин, таурин);
Рекомендоване дозування: при вазі тіла до 85 кг використовуйте 6 г, при вазі тіла вище 85 кг або для високоінтенсивних тренувань використовуйте 9 г продукту.

Виробник: Nutrend (Чехія).
Спортивне харчування Nutrend проводиться в Чехії з 1993 року, і схвалено чеським Міністерством охорони здоров'я. Його висока якість і ефективність відомі професійним спортсменам у багатьох країнах. Олімпійські команди Чехії та Словаччини часто використовують спортивне харчування Nutrend в період підготовки до змагань.

Комплекс предтренировочний Nutrend Explosin 9 г чорниця вибрати за доступною вартості 25 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Спецпрепараты таких брендів, як наприклад: Nutrend в каталозі магазина Terrasport
Комплекс предтренировочний Nutrend Explosin 9 г чорниця

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплекс предтренировочний Nutrend Explosin 9 г чорниця"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спецпрепаратом

Давно хотіли зайнятися спортом? Комплекс предтренировочний Nutrend Explosin 9 г чорниця - це Ваш перший крок. В « Спецпрепаратом » є все, що знадобиться спортсмену. Спецпрепаратом здивує Вас своєю оригінальністю. Колаген VPLab Collagen Flex, 7x25 мл, Tropical (2022-10-0518) , Колаген VPLab Collagen Flex, 7x25 мл, Tropical (2022-10-0518) і Колаген VPLab Collagen Flex, 7x25 мл, Tropical (2022-10-0518) від кращих світових виробників 501 Ви можете знайти в нашій категорії Спецпрепаратом . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Спецпрепаратом . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн