Еспандер-петля LiveUp Latex Loop (LS3650-500LoNP)

КОД ТОВАРУ: 247540
  • Еспандер-петля LiveUp Latex Loop (LS3650-500LoNP)
Еспандер-петля LiveUp Latex Loop (LS3650-500LoNP)
Тип: еспандери; Матеріал: термопластичний еластомер; Розміри (ДхШхТ): 50х5х0.4 см.
Live Up
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
60 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 8 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
АРТИКУЛ
LS3650-500LoNP
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер-петля LiveUp Latex Loop (LS3650-500LoNP) призначений для поліпшення користувачем своєї фізичної форми або допомоги в процесі реабілітації після отриманих травм. Підходять для використання як в тренажерних залах, студіях групових програм по кроссфіту і пілатесу, так і в домашніх умовах. Регулярні тренування з використанням еспандера-петлі сприяють загальному поліпшенню фізичної форми, а так само зміцнення певних м'язів тіла, на руках, ногах, спині, і пресі. За допомогою еспандера-петлі можна істотно підсилити навантаження від виконуваних вправ, і як результат витончені і рельєфні м'язи. Виготовлений еспандер з міцного і екологічного матеріалу термопластичного еластомеру.


особливості:

  • для відновлення після травм;
  • для рельєфності м'язів
  • для розминок в професійному спорті.


Характеристики:
Тип:
еспандери;
Матеріал: термопластичний еластомер;
Розміри (ДхШхТ): 50х5х0.4 см.


Виробник: LiveUp (Китай).
Торгова марка LiveUp була зареєстрована в Китаї в 2004 році. Незважаючи на нетривалий період перебування на ринку зарекомендувала себе як надійного виробника якісних аксесуарів для спорту. У торговельній лінійці компанії представлено безліч різних товарів, серед них балансувальні сфери, скакалки, степ платформи, еспандери, різноманітні обважнювачі і безліч інших товарів.



Еспандер-петля LiveUp Latex Loop (LS3650-500LoNP) купити за вигідною ціною 60 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Многофункциональные эспандеры таких виробників, як наприклад: Live Up в магазині terrasport.ua
Еспандер-петля LiveUp Latex Loop (LS3650-500LoNP)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер-петля LiveUp Latex Loop (LS3650-500LoNP)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Багатофункціональні еспандери

Давно мрієте зайнятися спортом? Еспандер-петля LiveUp Latex Loop (LS3650-500LoNP) буде Вашим першим кроком. В « Багатофункціональні еспандери » є все, що необхідно спортсмену. Багатофункціональні еспандери здивує Вас своєю якістю. Набір багатофункціональних еспандерів для фітнесу Pro Supra FI-3018 , Набір багатофункціональних еспандерів для фітнесу Pro Supra FI-3018 і Набір багатофункціональних еспандерів для фітнесу Pro Supra FI-3018 від знаменитих світових виробників 2733 Ви знайдете в нашому розділі Багатофункціональні еспандери . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Багатофункціональні еспандери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн