Еспандер плечовий Onhillsport ESP-1206

КОД ТОВАРУ: 130194
  • Еспандер плечовий Onhillsport ESP-1206
  • Еспандер плечовий Onhillsport ESP-1206 - Фото №2
  • Еспандер плечовий Onhillsport ESP-1206 - Фото №3
  • Еспандер плечовий Onhillsport ESP-1206 - Фото №4
  • Еспандер плечовий Onhillsport ESP-1206 - Фото №5
Еспандер плечовий Onhillsport ESP-1206
Тип: плечовий еспандер (2 ручки з грипсами і 3 гумових шнура);   матеріал: гума; рівень жорсткості: регульований; особливості: три рівня жорсткості; призначений для використання, як в домашніх умовах, так і в спортзалі; зміцнює м'язи спини, грудей і плечові.
Onhillsport
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
339 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 45 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Рівень жорсткості
Регульований
АРТИКУЛ
ESP-1206
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер плечовий Onhillsport ESP-1206 допоможе вам зміцнити м'язи грудей, спини і плечові м'язи. Дана модель має 3 рівня пружності, який ви можете вибрати відповідно до свого рівня підготовки. Змінюючи жорсткість, можна збільшити ефективність, що зробить ваші м'язи підтягнутими і красивими.

особливості:

- Три рівня жорсткості;

- Призначений для використання, як в домашніх умовах, так і в спортзалі;

- Зміцнює м'язи спини, грудей і плечові;

Характеристики:

Тип: плечовий еспандер;

Матеріал: Гума;

Рівень жорсткості: Регульований.

Виробник: Onhillsport (Україна)

За недовгий час роботи, компанія Onhillsport показала себе, як сильний гравець на ринку спортивних товарів. Маючи достатній досвід, компанія успішно почала просуватися. Головною особливістю бренду є постійний рух вперед, проходження світовим тенденціям і виготовлення лише дійсно потрібного інвентарю.


Еспандер плечовий Onhillsport ESP-1206 купити по які завищеною вартістю 339 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Многофункциональные эспандеры таких брендів, як наприклад: Onhillsport в каталозі Терра Спорт
Еспандер плечовий Onhillsport ESP-1206 Еспандер плечовий Onhillsport ESP-1206 - Фото №2 Еспандер плечовий Onhillsport ESP-1206 - Фото №3 Еспандер плечовий Onhillsport ESP-1206 - Фото №4 Еспандер плечовий Onhillsport ESP-1206 - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер плечовий Onhillsport ESP-1206"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Багатофункціональні еспандери

Давно планували зайнятися фігурою? Еспандер плечовий Onhillsport ESP-1206 буде Вашим першим кроком. В « Багатофункціональні еспандери » знайдеться все, що Вам знадобиться. Багатофункціональні еспандери здивує Вас своєю якістю. Гумка для підтягувань (стрічка опору) Power Bands синя , Гумка для підтягувань (стрічка опору) Power Bands синя і Гумка для підтягувань (стрічка опору) Power Bands синя від знаменитих світових виробників 2733 Ви зможете побачити в нашій категорії Багатофункціональні еспандери . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Багатофункціональні еспандери . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн