Еспандер багатофункціональний Stein - 8x12x1000 мм

КОД ТОВАРУ: 401957
  • Еспандер багатофункціональний Stein - 8x12x1000 мм
  • Еспандер багатофункціональний Stein - 8x12x1000 мм - Фото №2
Еспандер багатофункціональний Stein - 8x12x1000 мм
Експандер багатофункціональний Stein Strong 8 * 12 * 1000 мм - трубчастий еспандер, складений до вісімки і оснащений зручними ручками для захоплення. По суті - це мобільний спортзал, який зручно носити з собою. Займатися можна стоячи, лежачи, сидячи, опрацювати все тіло: зміцнити м'язи грудей, спини, плечей, без уваги не залишаться стегна і сідниці. Еластична частина тренажера виконана з термопластичної гуми - м'якого, добре розтягується матеріалу, гіпоалергенного і безпечного. Важливо правильно вибрати даний спортивний снаряд, враховуючи рівень своєї фізичної підготовки. Еспандери розрізняються за ступенем пружності. За кольором снаряда легко визначити рівень навантаження. Найлегший варіант для новачків Light - чорний. Medium - зелений, для тих, хто вже не новачок, але не може похвалитися великими спортивними досягненнями. Оптимальний для просунутих користувачів Strong - сірий.
Stein
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
111 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 15 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Тип
Трубчасті
Рівень жорсткості
Високий
АРТИКУЛ
LEP-6230-8*12
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Експандер багатофункціональний Stein Strong 8 * 12 * 1000 мм - трубчастий еспандер, складений до вісімки і оснащений зручними ручками для захоплення. По суті - це мобільний спортзал, який зручно носити з собою. Займатися можна стоячи, лежачи, сидячи, опрацювати все тіло: зміцнити м'язи грудей, спини, плечей, без уваги не залишаться стегна і сідниці.


  • Еластична частина тренажера виконана з термопластичної гуми - м'якого, добре розтягується матеріалу, гіпоалергенного і безпечного.
  • Важливо правильно вибрати даний спортивний снаряд, враховуючи рівень своєї фізичної підготовки. Еспандери розрізняються за ступенем пружності. За кольором снаряда легко визначити рівень навантаження.
  • Найлегший варіант для новачків Light - чорний.
  • Medium - зелений, для тих, хто вже не новачок, але не може похвалитися великими спортивними досягненнями.
  • Оптимальний для просунутих користувачів Strong - сірий.


    Виробник: Stein (Чехія)


    Еспандер багатофункціональний Stein - 8x12x1000 мм купити за вигідною ціною 111 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: Stein в онлайн магазині Терра Спорт
    Еспандер багатофункціональний Stein - 8x12x1000 мм Еспандер багатофункціональний Stein - 8x12x1000 мм - Фото №2

    ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер багатофункціональний Stein - 8x12x1000 мм"

    На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
    Відмінний
    Додати відгук
    ВІДГУКИ0
    НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

    СХОЖІ

    ВСІ Аксесуари для фітнесу

    Давно мрієте зайнятися спортом? Еспандер багатофункціональний Stein - 8x12x1000 мм буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для фітнесу здивує Вас своєю якістю. Ступени для степ платформы Sveltus универсальные, 2 шт (SLTS-1616) , Ступени для степ платформы Sveltus универсальные, 2 шт (SLTS-1616) і Ступени для степ платформы Sveltus универсальные, 2 шт (SLTS-1616) від знаменитих світових виробників 99 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
    • 096 585-73-33
    • 067 501-06-06
    АКЦІЇ!
    ПОКУПЦЮ
    • Контакти
    • Способи доставки замовлення
    • Способи оплати замовлення
    • Дізнатися статус замовлення
    • Про компанію
    • Наші клієнти
    • Наші бренди
    0
    0 грн