Еспандер Live Up Tonning Tube Н blue

КОД ТОВАРУ: 103594
  • Еспандер Live Up Tonning Tube Н blue
  • Еспандер Live Up Tonning Tube Н blue - Фото №2
Еспандер Live Up Tonning Tube Н blue
Тип: еспандер з ручками. Тип опору: сильне (H-hight resistance). Матеріал: термопластичная гума (TPR) / пінополіетилен (Foam). Розмір: 1200х12x6 мм. Колір блакитний.
Live Up
  • Эспандер Live Up Tonning Tube M green
  • Эспандер Live Up Tonning Tube S pink
  • Эспандер Live Up Tonning Tube Н blue
КУПИТИ
ЦІНА:
276 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 37 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
АРТИКУЛ
LS3201-Hb
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер Live Up Tonning Tube Н Blue використовується для ускладнення вправ, що виконуються в йозі, пілатес і фітнес. За допомогою цього простого у використанні еспандера ви зможете зміцнити м'язи рук, грудей, спини і ніг. Він дозволяє збільшити навантаження на м'язи при виконанні різних вправ. Широко використовується для виконання комплексу реабілітаційних вправ після травм або операцій. Особливо підійде новачкам, які віддають перевагу помірні фізичні навантаження. Дуже зручний у використанні завдяки наявності двох ручок. Еспандер Live Up Tonning Tube Н Blue проведений з термопластичної гуми (TPR) і пінополіетилену (Foam). Компактність тренажера дозволяє використовувати його, як в домашніх умовах, так і на відпочинку. В асортименті є еспандери 3-х типів опору, для зручності розрізнення пофарбовані в різні кольори. Еспандер рожевого кольору забезпечує слабкий опір, зеленого - середнє опір, блакитного - сильний опір.

Особливості еспандера:
- для занять йогою / пілатесом / фітнесом;
- зручні ручки;
- для зміцнення різних груп м'язів;
- простий у використанні;
- зроблений з екологічно безпечних матеріалів;
- компактний;
- яскравий колір.

Еспандер Live Up Tonning Tube Н Blue - універсальний тренажер для зміцнення м'язів!

Характеристики:
Тип: еспандер з ручками;
Тип опору: сильне (H-hight resistance);
Матеріал: термопластичная гума (TPR) / пінополіетилен (Foam);
Розмір: 1200х12x6 мм;
Колір: блакитний.

Виробник: Live Up (Китай).
Live Up спеціалізується на виробництві тренажерів, еспандерів, гир, а також різних товарів для фітнесу, бігу та крос-фіта і т.д. Спортивні товари цього виробника поєднують в собі високу якість, симпатичний дизайн і невисоку вартість, орієнтовану на купівельну можливість великого кола споживачів.

Еспандер Live Up Tonning Tube Н blue купити по які завищеною вартістю 276 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Многофункциональные эспандеры таких брендів, як наприклад: Live Up в каталозі Терра Спорт
Еспандер Live Up Tonning Tube Н blue Еспандер Live Up Tonning Tube Н blue - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер Live Up Tonning Tube Н blue"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Багатофункціональні еспандери

Давно планували зайнятися фігурою? Еспандер Live Up Tonning Tube Н blue буде Вашим першим кроком. В « Багатофункціональні еспандери » знайдеться все, що Вам знадобиться. Багатофункціональні еспандери здивує Вас своєю якістю. Гумка для підтягувань (стрічка опору) Power Bands синя , Гумка для підтягувань (стрічка опору) Power Bands синя і Гумка для підтягувань (стрічка опору) Power Bands синя від знаменитих світових виробників 2733 Ви зможете побачити в нашій категорії Багатофункціональні еспандери . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Багатофункціональні еспандери . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн