Еспандер стрічковий Power System Excercise Band Light Blue

КОД ТОВАРУ: 120130
  • Еспандер стрічковий Power System Excercise Band Light Blue
Еспандер стрічковий Power System Excercise Band Light Blue
Тип: еспандер. Матеріал: ПВХ. Розмір: 52х2 см. Колір: синій. Особливості набору еспандерів: компактний розмір; не вимагає додаткових знань у використанні; ефективно тренує тіло; призначений для великого комплексу вправ.
Power System
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
101 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 13 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Рівень жорсткості
Високий
АРТИКУЛ
PS-4030_Blue
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер стрічковий Power System Excercise Band Light створений для ефективних фізичних занять вдома і реабілітації людей з проблемами опорно-рухового апарату. Не має фізичних і вікових обмежень. Завдяки компактному розміру, може використовуватися у всіляких поїздках і походах. Вправи з еспандером додадуть м'язам рельєфність, зміцнять здоров'я, підвищать тонус організму.

Особливості набору еспандерів:

  - компактний розмір;

  - не вимагає додаткових знань у використанні;

  - ефективно тренує тіло;

  - призначений для великого комплексу вправ.

Характеристики:

  Тип: еспандер;

  Матеріал: ПВХ;

  Розмір: 52х2 см;

  Колір: синій.

Виробник: Power System (Чехія).

Компанія почала свою існування в 1986 році і заснована колишнім легкоатлетом, чемпіоном у штовханні ядра, канадцем італійського походження Бруно Полетто. Товари цього бренду реалізуються по всій Європі. Power System виробляє продукцію для фітнесу, бодібілдингу, боксу, легкої атлетики. Так само торгова марка орієнтується на випуск і продаж спортивного харчування.


Еспандер стрічковий Power System Excercise Band Light Blue купити за вигідною ціною 101 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Многофункциональные эспандеры таких виробників, як наприклад: Power System в магазині terrasport.ua
Еспандер стрічковий Power System Excercise Band Light Blue

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер стрічковий Power System Excercise Band Light Blue"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Багатофункціональні еспандери

Давно мрієте зайнятися спортом? Еспандер стрічковий Power System Excercise Band Light Blue буде Вашим першим кроком. В « Багатофункціональні еспандери » є все, що необхідно спортсмену. Багатофункціональні еспандери здивує Вас своєю якістю. Набір багатофункціональних еспандерів для фітнесу Pro Supra FI-3018 , Набір багатофункціональних еспандерів для фітнесу Pro Supra FI-3018 і Набір багатофункціональних еспандерів для фітнесу Pro Supra FI-3018 від знаменитих світових виробників 2733 Ви знайдете в нашому розділі Багатофункціональні еспандери . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Багатофункціональні еспандери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн