Еспандер-стрічка рулон Live UP Aerobic Band 12 м pink

КОД ТОВАРУ: 127020
  • Еспандер-стрічка рулон Live UP Aerobic Band 12 м pink
Еспандер-стрічка рулон Live UP Aerobic Band 12 м pink
Тип еспандера-стрічки: рулон. Довжина: 12 м. Тип опору: слабкий (L-light resistance); Довжина: 12 м. Ширина: 15 см. Товщина: 0,03 см. Колір: рожевий.
Live Up
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
828 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 111 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Рожевий
Рівень жорсткості
Слабкий
АРТИКУЛ
LS3651-03p
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер-стрічка рулон 12 м Aerobic Band LS3651-03p - призначений насамперед для використання в спортивних клубах. Довжина стрічки в рулоні дозволяє розрізати її оптимально зручним для вас способом, отримавши кілька еспандерів різної довжини, що дуже зручно для користувачів різного зросту і фізичної підготовки. Такий еспандер неодмінно стане в нагоді для занять аеробікою, пілатесом або фітнесом.
Еспандер-стрічка рулон 12 м Aerobic Band LS3651-03p виготовлений з термопластичного еластомеру (ТРЕ). Тип опору: L-light resistance. Довжина: 12 м. Ширина: 15 см. Товщина: 0,03 см. Колір: рожевий.


Особливості еспандера:
- рулон еспандер-стрічки;
- дуже зручно для використання в спортивних клубах;
- виготовлений з термопластичного еластомеру;
- тип опору: слабкий;
- для занять аеробікою / пілатесом / фітнесом.


Хар актерістікі:
Тип еспандера-стрічки: рулон.
Довжина: 12 м.
Тип опору: слабкий (L-light resistance);
Довжина: 12 м.
Ширина: 15 см.
Товщина: 0,03 см.
Колір: рожевий.


Виробник: Live Up (Китай).
Спортивні товари Live Up поєднують в собі високу якість, симпатичний дизайн і невисоку вартість, орієнтовану на купівельну можливість великого кола споживачів. Компанія випускає килимки для йоги та фітнесу, степ-платформи, еспандери, джгути, ролики для йоги, неопренові гантелі, м'ячі для кроссфіта, скакалки і т.д.



Еспандер-стрічка рулон Live UP Aerobic Band 12 м pink купити за вигідною ціною 828 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Многофункциональные эспандеры таких виробників, як наприклад: Live Up в магазині terrasport.ua
Еспандер-стрічка рулон Live UP Aerobic Band 12 м pink

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер-стрічка рулон Live UP Aerobic Band 12 м pink"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Багатофункціональні еспандери

Давно мрієте зайнятися спортом? Еспандер-стрічка рулон Live UP Aerobic Band 12 м pink буде Вашим першим кроком. В « Багатофункціональні еспандери » є все, що необхідно спортсмену. Багатофункціональні еспандери здивує Вас своєю якістю. Набір багатофункціональних еспандерів для фітнесу Pro Supra FI-3018 , Набір багатофункціональних еспандерів для фітнесу Pro Supra FI-3018 і Набір багатофункціональних еспандерів для фітнесу Pro Supra FI-3018 від знаменитих світових виробників 2733 Ви знайдете в нашому розділі Багатофункціональні еспандери . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Багатофункціональні еспандери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн