Еспандер кистьовий Power ball Live up LS3319

КОД ТОВАРУ: 103864
  • Еспандер кистьовий Power ball Live up LS3319
  • Еспандер кистьовий Power ball Live up LS3319 - Фото №2
  • Еспандер кистьовий Power ball Live up LS3319 - Фото №3
Еспандер кистьовий Power ball Live up LS3319
Тип: тренажер з лічильником. Призначення: кистьовий. Матеріал: поліпропілен, полікарбонат. Кількість: 1шт. Колір: в асортименті. Виробник: Live up.
Live Up
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
936 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 125 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Нестандартні
Рівень жорсткості
Слабкий
АРТИКУЛ
LS3319
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Хороший привід розслабитися і приділити час своєму здоров'ю. У цьому допоможе еспандер кистьовий Power ball з лічильником Live up. Інноваційна модель, яка включає в роботу м'язів передпліччя, зап'ястя, пальців і кисті. За рахунок цифрового лічильника, у вас є можливість стежити за показниками, які запрограмовані. По-перше, показує загальну суму ваших обертань. Тобто, вважає кількість оборотів, зроблених за один раз. По-друге, відображає реальний проміжок обертань. Тобто, визначається швидкість обертання тренажера за 60 секунд. По-третє, обчислюється вища швидкість, а саме, визначається саме швидке обертання, за один раз. По-четверте, вважається індекс фізичної сили - зчитування кількості обертань за певний проміжок часу (30, 60, 90 секунд). Кистьовий тренажер Power ball з лічильником розрахований на широкий загал споживачів, в залежності від цілей.

особливості:
- тренажер є гіроскопічним;
- складається з якісного пластику;
- не має вікових обмежень;
- рекомендується використовувати всім і кожному.

Еспандер кистьовий Power ball з лічильником Live up - бережіть здоров'я з молода.

Характеристики:
Призначення: кистьовий.
Матеріал: поліпропілен, полікарбонат.
Колір: чорний.

Виробник: Live up (Китай).

Найбільша компанія, яка має близько 50 розповсюджувачів у всьому світі. Займаються виготовленням якісного спортивного інвентарю та супутніми аксесуарами.


Еспандер кистьовий Power ball Live up LS3319 купити по які завищеною вартістю 936 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Кистевые эспандеры таких брендів, як наприклад: Live Up в каталозі Терра Спорт
Еспандер кистьовий Power ball Live up LS3319 Еспандер кистьовий Power ball Live up LS3319 - Фото №2 Еспандер кистьовий Power ball Live up LS3319 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер кистьовий Power ball Live up LS3319"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кистьові еспандери

Давно планували зайнятися фігурою? Еспандер кистьовий Power ball Live up LS3319 буде Вашим першим кроком. В « Кистьові еспандери » знайдеться все, що Вам знадобиться. Кистьові еспандери здивує Вас своєю якістю. Тренажер кистьовий Powerball 280 Hz Powerball Autostart Fusion, блакитний (5060109201253) , Тренажер кистьовий Powerball 280 Hz Powerball Autostart Fusion, блакитний (5060109201253) і Тренажер кистьовий Powerball 280 Hz Powerball Autostart Fusion, блакитний (5060109201253) від знаменитих світових виробників 2732 Ви зможете побачити в нашій категорії Кистьові еспандери . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Кистьові еспандери . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн