Еспандер кистьовий Iron Body Adjustment EB

КОД ТОВАРУ: 83759
  • Еспандер кистьовий Iron Body Adjustment EB
Еспандер кистьовий Iron Body Adjustment EB
Особливості еспандера: кистьовий, ергономічна зручна ручка, регульована навантаження, розробляє і зміцнює м'язи рук і зап'ястя, прогумована ручка забезпечує надійний хват, підходить для використання обома руками. Матеріал: хромована пружина. Матеріал ручки: PVC. Тренованих м'язи: кистьові м'язи. Рівень навантаження: середній. Регульована навантаження: від 5 до 20 кг.
Iron Gym
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
257 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 34 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
581502
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер кистьовий Iron Body Adjustment EB призначений для розроблення і зміцнення м'язів рук і зап'ястя. Добре підходить атлетам і тим, кому потрібно нарощувати і підтримувати силу, витривалість, координацію і спритність. Прорезиненная ергономічна ручка еспандера дозволяє надійно фіксувати його в руці. Однаково добре пристосовується до лівої чи правої руці.
Еспандер кистьовий Iron Body Adjustment EB дуже простий у використанні. Один тип тренування полягає в стисканні-разжимании еспандера до втоми рук, невеликої перерви і нових підходів. І другий спосіб тренування ускладнюється тим, що рука під час відпочинку не розслабляється, але продовжує стискати еспандер. Якщо для вас еспандер занадто легкий або ви добре натренувались, то виконуйте вправи не всіма пальцями, а по одному (або в групах, наприклад вказівний і великий).

Особливості еспандера:
- кистьовий;
- ергономічна зручна ручка;
- регульована навантаження;
- розробляє і зміцнює м'язи рук і зап'ястя;
- прогумована ручка забезпечує надійний хват;
- підходить для використання обома руками.

Еспандер кистьовий Iron Body Adjustment EB - для ефективного зміцнення м'язів рук!


Характеристики:
Матеріал: хромована пружина.
Матеріал ручки: PVC.
Тренованих м'язи: кистьові м'язи.
Рівень навантаження: середній.
Регульована навантаження: від 5 до 20 кг.

Виробник: Iron Body (Тайвань).

Спортивна продукція цього виробника, що спеціалізується на виробництві гребних тренажерів, степперов, велотренажерів, масажного обладнання, снарядів для фітнесу і важкої атлетики, поєднує в собі високу якість і доступність ціни. Хороша продумана конструкція тренажерів Iron Body, їх проста керованість, висока якість матеріалів забезпечують їм тривалий термін роботи.


Еспандер кистьовий Iron Body Adjustment EB підібрати і замовити по які завищеною вартістю 257 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Кистевые эспандеры таких торгових марок, як наприклад: Iron Gym в онлайн каталозі Терра Спорт
Еспандер кистьовий Iron Body Adjustment EB

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер кистьовий Iron Body Adjustment EB"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кистьові еспандери

Давно планували зайнятися фігурою? Еспандер кистьовий Iron Body Adjustment EB допоможе на шляху до мети. В « Кистьові еспандери » є все, що необхідно спортсмену. Кистьові еспандери обрадує Вас високою якістю. Эспандер кистевой "Кольцо" HQ020, 13,6 кг (10951) , Эспандер кистевой "Кольцо" HQ020, 13,6 кг (10951) і Эспандер кистевой "Кольцо" HQ020, 13,6 кг (10951) від топових світових брендів 2732 Ви зможете побачити в нашій лінійці Кистьові еспандери . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Кистьові еспандери . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн