Еспандер грудної Tunturi

КОД ТОВАРУ: 78527
  • Еспандер грудної Tunturi
Еспандер грудної Tunturi
Особливості еспандера: якісні матеріали, регульована навантаження, ефективні заняття на широку групу м'язів. Кількість пружин: 5.
Tunturi
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
285 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 38 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Пружинні
Рівень жорсткості
Регульований
АРТИКУЛ
11TUSCL035
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер із знімними пружинами Tunturi - це компактний універсальний тренажер для широкої групи м'язів. За допомогою цього еспандера Ви зможете ефективно опрацювати м'язи грудей, рук, дельти і спини. Еспандер із знімними пружинами Tunturi має можливість регулювання навантаження, завдяки зміні кількості пружин. З цим еспандером зможе займатися вся сім'я!

Особливості еспандера:
- якісні матеріали;
- регульована навантаження;
- ефективні заняття на широку групу м'язів.

Еспандер із знімними пружинами Tunturi - незамінний для домашніх тренувань!

Характеристики:
Кількість пружин:
5.

Виробник: Tunturi.
Компанія Tunturi була заснована в Фінляндії в 1922 році, і з того часу основною її діяльністю є виробництво високоякісних товарів для спорту та фітнесу. Продукти цього виробника користуються популярністю в усьому світі. Тепер і у Вас є можливість оцінити інновації і традиційне фінське якість.


Еспандер грудної Tunturi купити за вигідною ціною 285 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Грудные и плечевые эспандеры таких торгових марок, як наприклад: Tunturi в онлайн магазині Терра Спорт
Еспандер грудної Tunturi

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер грудної Tunturi"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Грудні і плечові еспандери

Давно мрієте зайнятися спортом? Еспандер грудної Tunturi буде Вашим першим кроком. В « Грудні і плечові еспандери » є все, що необхідно спортсмену. Грудні і плечові еспандери здивує Вас своєю якістю. Еспандер багатофункціональний Pro Supra FI-3947 , Еспандер багатофункціональний Pro Supra FI-3947 і Еспандер багатофункціональний Pro Supra FI-3947 від знаменитих світових виробників 2731 Ви знайдете в нашому розділі Грудні і плечові еспандери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Грудні і плечові еспандери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн