Гра настільна Ерудит 2 в 1 (рус. І укр.)

КОД ТОВАРУ: 109884
  • Гра настільна Ерудит 2 в 1 (рус. І укр.)
  • Гра настільна Ерудит 2 в 1 (рус. І укр.) - Фото №2
Гра настільна Ерудит 2 в 1 (рус. І укр.)
Украина
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
227 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 30 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
62098
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ерудит 2 в 1 - чудова розвиваюча гра, учасникам якої належить складати слова, як в кросворді. Відгадувати, природно, нічого не доведеться. Ігрове поле поділене на спеціальні клітини, в які потрібно класти дерев'яні плашки з буквами. Гравці будуть складати слова, використовуючи букви, які вже є на полі, додаючи до них нові, зі своєї руки. У деяких клітинах так само є спеціальні позначення для подвоєння і потроєння окулярів, одержуваних за букву, або навіть за ціле слово. Значить важливо складати довгі слова і правильно їх розташовувати.
Настільна гра «Ерудит 2 в 1» - чудова локалізація популярної «Scrabble» від вітчизняного виробника. Плашки з буквами виконані з високоякісного дерева, гладенькі і приємні на дотик.
Розвиваюча настільна гра «Ерудит 2 в 1» не тільки допоможе приємно провести час у сімейному колі, а й позитивно вплине на розвиток вашої дитини. Партії в цю просту і захоплюючу гру допоможуть істотно збільшити словниковий запас російської та української мов. А ще привчать вашого малюка стратегічно мислити,, швидко рахувати в умі і приймати оптимальні рішення. Адже в грі часто будуть зустрічатися ситуації, коли коротке слово в потрібному місці принесе більше переможних очок, ніж довге, але розташоване неправильно.

склад:
120 дерев'яних плашок з буквами російського і українського алфавітів
- ігрове поле
- мішечок для зберігання плашок
- 4 підставки для плашок
- правила гри

Загальні характеристики:
Тип: для всієї родини, розвиваюча, лінгвістична
Видавець: Arial (Україна)
Час гри: від 40 до 90 хвилин
Кількість гравців: від 2 до 4
Вік: від 7
Мова: російська та українська


Гра настільна Ерудит 2 в 1 (рус. І укр.) купити по які завищеною вартістю 227 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Разные таких брендів, як наприклад: Украина в каталозі Терра Спорт
Гра настільна Ерудит 2 в 1 (рус. І укр.) Гра настільна Ерудит 2 в 1 (рус. І укр.) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Ерудит 2 в 1 (рус. І укр.)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно планували зайнятися фігурою? Гра настільна Ерудит 2 в 1 (рус. І укр.) буде Вашим першим кроком. В « Різні » знайдеться все, що Вам знадобиться. Різні здивує Вас своєю якістю. Настільна гра Duke "Хрестики - нулики" (2072DK) , Настільна гра Duke "Хрестики - нулики" (2072DK) і Настільна гра Duke "Хрестики - нулики" (2072DK) від знаменитих світових виробників 460 Ви зможете побачити в нашій категорії Різні . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Різні . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн