Термофутболка чоловіча Energizer Summerlight Shirt Short Sleeves

КОД ТОВАРУ: 126315
  • Термофутболка чоловіча Energizer Summerlight Shirt Short Sleeves
  • Термофутболка чоловіча Energizer Summerlight Shirt Short Sleeves - Фото №2
Термофутболка чоловіча Energizer Summerlight Shirt Short Sleeves
Тип: футболка. Розмір: SM, L-ХL, ХХL. Матеріал основний: поліамід 90%, еластан 7%, поліпропілен 3%. Колір чорний. Стать: чоловіча.
X-Bionic
КУПИТИ
ЦІНА:
3 160 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 422 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
XXL, SM, L-XL
Вид
Футболка
Категорія
Чоловіче
Тип футболки
З коротким рукавом
АРТИКУЛ
I20194-B000
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термофутболка чоловіча Energizer Summerlight Shirt Short Sleeves - підійде для фізичної активності, занять спортом. Футболка компактно охоплює тіло, при цьому не сковує рухи. Особливістю є те, що при виконанні рухів, нагріванні тіла і надмірному потообразованія в певних зонах, спеціальні волокна охолоджують поверхню тіла і відводять вологу. При використанні даної футболки не відбувається зайвої витрати енергії на охолодження, не знижується продуктивність. При підвищеній конвекції або припинення фізичних навантажень волокна зберігають тепло, зігрівають. У зонах підвищеного потообразованія розташовані сітчасті зони для влагоотведенія і формування оптимального мікроклімату.

особливості:

- компактно облягає тіло;

- свобода рухів;

- швидке відведення вологи;

- регулірока температури;

- стимуляція кровообігу.

Характеристики:

Тип: футболка;

Розмір: SM, L-ХL, ХХL;

Матеріал основний: поліамід 90%, еластан 7%, поліпропілен 3%;

Колір: чорний;

Стать: чоловіча.

Виробник: X-Bionic (Швейцаія)

X-Bionic - це функціональне термобілизна, виготовлене за новітніми технологіями, вироби мають безліч особливостей і індивідуальних характеристик. Термобілизна X-Bionic задовольнить всі персональні вимоги і забезпечить комфорт в будь-якій ситуації.


Термофутболка чоловіча Energizer Summerlight Shirt Short Sleeves купити за вигідною ціною 3 160 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Мужские футболки и майки таких торгових марок, як наприклад: X-Bionic в інтернет-магазині Терраспорт
Термофутболка чоловіча Energizer Summerlight Shirt Short Sleeves Термофутболка чоловіча Energizer Summerlight Shirt Short Sleeves - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термофутболка чоловіча Energizer Summerlight Shirt Short Sleeves"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі футболки та майки

Давно мрієте зайнятися спортом? Термофутболка чоловіча Energizer Summerlight Shirt Short Sleeves буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі футболки та майки » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі футболки та майки здивує Вас своєю якістю. Майка боксерская Everlast ULI-9015-R красная - L , Майка боксерская Everlast ULI-9015-R красная - L і Майка боксерская Everlast ULI-9015-R красная - L від знаменитих світових виробників 2136 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі футболки та майки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чоловічі футболки та майки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн