Орбитрек (еліптичний тренажер) Christopeit Sport CX 4

КОД ТОВАРУ: 116484
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Christopeit Sport CX 4
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Christopeit Sport CX 4 - Фото №2
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Christopeit Sport CX 4 - Фото №3
Орбитрек (еліптичний тренажер) Christopeit Sport CX 4
Тип тренажера: еліптичний тренажер. Система навантаження: електромагнітна. Харчування: від мережі 220V Кількість програм: 12. Програми: 5 пульсозависимих, 4 призначені для користувача, можливість програмування тренування, фітнес-оцінка, програма постійного пульсу, програма постійного зусилля, тренування за часом, тренування за відстанню, оцінка BodyFat. Кількість рівнів навантаження: 24. Вага маховика: 9 кг. Довжина кроку: 40 см. Розміри: 1,28х0,61х1,66 м. Максимальна вага користувача: 150 кг. Вага: 47 кг.
Christopeit Sport
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
11 599 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1548 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
електромагнітна
Сидіння 
немає
Максимальна вага користувача, кг
150
Вага маховика, кг
9
Навантаження, рівнів
24
АРТИКУЛ
30-1420
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Орбитрек (еліптичний тренажер) Christopeit Sport CX 4 - відмінний вибір для домашніх тренувань. Забезпечує навантаження на всі основні групи м'язів, тренує серцево-судинну систему, позитивно впливає на обмін речовин. Підходить для користувачів з будь-яким рівнем фізичної підготовки. Плавне, безперервний рух у двох напрямках значно зміцнює м'язи ніг, сідниць і стегон. У той же час, важелі дають тренування для верхньої частини тіла - рук, плечей, грудних м'язів і спини. Низька міцна рама дає можливість тренуватися людям з обмеженими можливостями. Оснащений компенсаторами нерівностей підлоги і транспортувань колесами.
Орбитрек (еліптичний тренажер) Christopeit Sport CX 4 з електромагнітної системою навантаження і тихою роботою двигуна, як не можна краще підходить для домашніх тренувань. Важкий маховик, розташований позаду тренажера, гарантує природне і плавний рух кроку. За допомогою сучасної консолі управління ви зможете легко вибрати одну з 12 тренувальних програм. На LCD-дисплеї з широким кутом огляду відображаються основні показники тренування: час тренування, поточна швидкість, витрата калорій, частота пульсу, пройдена дистанція. На держаках розташовані сенсорні датчики серцевого ритму.

Особливості орбитрека:
- еліптичний тренажер;
- для домашніх тренувань;
- електромагнітна система навантаження;
- малогабаритний;
- плавний хід педалей;
- педалі ходять в двох напрямках;
- безшумна робота;
- сучасна консоль управління;
- LCD-дисплей з широким кутом огляду;
- на держаках сенсорні датчики пульсу;
- компенсатори нерівностей підлоги;
- транспортувальні колеса;
- сучасний дизайн.

Орбитрек (еліптичний тренажер) Christopeit Sport CX 4 - відмінний вибір для домашніх тренувань!

Характеристики:
Тип тренажера: еліптичний тренажер.
Система навантаження: електромагнітна.
Харчування: від мережі 220V
Кількість програм: 12.
програми:
5 пульсозависимих, 4 призначені для користувача, можливість програмування тренування,
фітнес-оцінка, програма постійного пульсу, програма постійного зусилля, тренування за часом, тренування за відстанню, оцінка BodyFat.
Кількість рівнів навантаження: 24.
Вага маховика: 9 кг.
Довжина кроку: 40 см.
Розміри: 1,28х0,61х1,66 м.
Максимальна вага користувача: 150 кг.
Вага: 47 кг.

Виробник: Christopeit Sport (Німеччина).

Christopeit Sport - досить відомий німецький виробник домашніх велотренажерів і орбітреків різної модифікації. Якість і дизайн тренажерів відповідає найсучаснішим вимогам.

Орбитрек (еліптичний тренажер) Christopeit Sport CX 4 купити по які завищеною вартістю 11 599 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Орбитреки (эллиптические тренажеры) таких брендів, як наприклад: Christopeit Sport в каталозі Терра Спорт
Орбитрек (еліптичний тренажер) Christopeit Sport CX 4 Орбитрек (еліптичний тренажер) Christopeit Sport CX 4 - Фото №2 Орбитрек (еліптичний тренажер) Christopeit Sport CX 4 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Орбитрек (еліптичний тренажер) Christopeit Sport CX 4"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Орбітреки (еліптичні тренажери)

Давно планували зайнятися фігурою? Орбитрек (еліптичний тренажер) Christopeit Sport CX 4 буде Вашим першим кроком. В « Орбітреки (еліптичні тренажери) » знайдеться все, що Вам знадобиться. Орбітреки (еліптичні тренажери) здивує Вас своєю якістю. Орбитрек (еліптичний тренажер) EuroFit 8200 , Орбитрек (еліптичний тренажер) EuroFit 8200 і Орбитрек (еліптичний тренажер) EuroFit 8200 від знаменитих світових виробників 138 Ви зможете побачити в нашій категорії Орбітреки (еліптичні тренажери) . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Орбітреки (еліптичні тренажери) . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн