Електростимулятор Beurer EM 80

КОД ТОВАРУ: 78061
  • Електростимулятор Beurer EM 80
Електростимулятор Beurer EM 80
Особливості: забезпечує знеболювальну лікування (TENS) / стимуляція м'язів (EMS) / масаж, 8 електродів, самоклеючі гелеві електроди, 4 канали, регульована інтенсивність, таймер зі зворотнім відліком, аварійне відключення, функція Doctor's-Function, батарейки в комплекті, сумка для зберігання . Кількість електродів: 8. Кількість програм: 30. Кількість індивідуальних програм: 20. Кількість каналів: 4. Кількість гелевих електродів: 8. Розмір гелевих електродів: 4,5х4,5 см.
Beurer
КУПИТИ
ЦІНА:
8 519 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1137 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
EM 80
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Електростимулятор Beurer EM 80 відноситься до групи електростимуляторів. Він включає в себе три базові функції, якими можна користуватися в комбінації: 1. Електрична стимуляція нервових шляхів (TENS). 2. Електрична стимуляція м'язових тканин (EMS). 3. Масажне дію, яке викликається електричними сигналами. Для цього прилад має чотири незалежних канали стимуляції і вісім самоклеючих електродів. Він пропонує універсальні функції для підвищення загального самопочуття, для полегшення болю, для поліпшення фізичного стану, розслаблення, регенерації м'язів і боротьби з втомою. Для цього Ви можете вибирати попередньо налаштовані програми або створювати їх самостійно відповідно до Ваших вимог.
Електростимулятор Beurer EM 80 застосовується при болях в спині - особливо в області поперекового і шийного відділів хребта, при болях в суглобах (колінних, тазостегнових, плечових), при невралгії, при головних болях, хронічних болях, що викликаються різними причинами. У комплекті з електростимулятором є докладна інструкція, ознайомившись з якою, ви зможете використовувати його найбільш ефективно.


особливості:
- забезпечує знеболювальну лікування (TENS) / стимуляція м'язів (EMS) / масаж;
- 8 електродів;
- самоклеючі гелеві електроди;
- 4 канали;
- регульована інтенсивність;
- таймер зі зворотнім відліком;
- аварійне відключення;
- функція Doctor's-Function;
- батарейки в комплекті;
- сумка для зберігання.

Електростимулятор Beurer EM 80 - подбайте про своє здоров'я самі!

Характеристики:
Кількість електродів:
8.
Кількість програм: 30.
Кількість індивідуальних програм: 20.
Кількість каналів: 4.
Кількість гелевих електродів: 8.
Розмір гелевих електродів: 4,5х4,5 см.


Виробник: Beurer (Німеччина).

Beurer - європейський лідер у виробництві техніки для здоров'я і комфорту.
Підлогові і кухонні ваги, масажери для тіла і для ніг, електрогрілки та прилади для косметології, термометри, тонометри і пульсометри. Завдяки широкому якісному асортименту Бойрер є ідеальним комплексним постачальником техніки для здоров'я і комфорту.


Електростимулятор Beurer EM 80 вибрати за доступною вартості 8 519 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Массажеры для спины таких брендів, як наприклад: Beurer в каталозі магазина Terrasport
Електростимулятор Beurer EM 80

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Електростимулятор Beurer EM 80"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Масажери для спини

Давно хотіли зайнятися спортом? Електростимулятор Beurer EM 80 - це Ваш перший крок. В « Масажери для спини » є все, що знадобиться спортсмену. Масажери для спини здивує Вас своєю оригінальністю. Розпродаж *! Пояс акупунктурний Onhillsport MS -1252 , Розпродаж *! Пояс акупунктурний Onhillsport MS -1252 і Розпродаж *! Пояс акупунктурний Onhillsport MS -1252 від кращих світових виробників 6980 Ви можете знайти в нашій категорії Масажери для спини . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Масажери для спини . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн