Електростимулятор Beurer EM 20 Neck

КОД ТОВАРУ: 78060
  • Електростимулятор Beurer EM 20 Neck
  • Електростимулятор Beurer EM 20 Neck - Фото №2
  • Електростимулятор Beurer EM 20 Neck - Фото №3
  • Електростимулятор Beurer EM 20 Neck - Фото №4
Електростимулятор Beurer EM 20 Neck
Особливості: для тренування і відновлення м'язів спини і шиї, розслабляючий масаж, м'яке і еластичне дію, комфортний, безпечний, високоточне вплив, регульована інтенсивність, автоматичне відключення, комплект самоклеючих гелевих плівок. Габарити: 17х17-1,3 см. Харчування: батарейка.
Beurer
КУПИТИ
ЦІНА:
1 639 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 219 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
EM 20 Neck
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Електростимулятор Beurer EM 20 Neck є самоклеящийся прилад EMS для розслаблення мускулатури шиї і плечей. Технологія EMS забезпечує більш точне вплив. Миостимулятор EMS складається з силіконової гуми медичного якості та відрізняється елегантним дизайном. Він надзвичайно тонкий і гнучкий, що дозволяє йому з ідеальною точністю приймати форму відповідної частини тіла. Високотехнологічна схема з'єднань забезпечує високий рівень економії енергії в ході кожної з лікувальних процедур тривалістю 20 хвилин (до 20 застосувань на 1 батарейку).
Електростимулятор Beurer EM 20 Neck тренує мускулатуру для підвищення витривалості, для зміцнення певних м'язів і груп м'язів, Функція релаксації сприяє ослабленню напруги м'язів, поліпшенню стану м'язів при проявах м'язової втоми, прискоренню регенерації м'язів після високих навантажень - наприклад, після марафону.

особливості:
- для тренування і відновлення м'язів;
- розслаблюючий масаж;
- м'яке і еластичне дію;
- комфортний;
- безпечний;
- високоточне вплив;
- регульована інтенсивність;
- автоматичне відключення;
- комплект самоклеючих гелевих плівок.

Електростимулятор Beurer EM 20 Neck - для тренування і відновлення м'язів спини і шиї!

Характеристики:
Габарити: 17х17-1,3 см.
Харчування: батарейка.

Виробник: Beurer (Німеччина).

Beurer - європейський лідер у виробництві техніки для здоров'я і комфорту.
Підлогові і кухонні ваги, масажери для тіла і для ніг, електрогрілки та прилади для косметології, термометри, тонометри і пульсометри. Завдяки широкому якісному асортименту Бойрер є ідеальним комплексним постачальником техніки для здоров'я і комфорту.


Електростимулятор Beurer EM 20 Neck купити за вигідною ціною 1 639 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Массажеры для спины таких виробників, як наприклад: Beurer в магазині terrasport.ua
Електростимулятор Beurer EM 20 Neck Електростимулятор Beurer EM 20 Neck - Фото №2 Електростимулятор Beurer EM 20 Neck - Фото №3 Електростимулятор Beurer EM 20 Neck - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Електростимулятор Beurer EM 20 Neck"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Масажери для спини

Давно мрієте зайнятися спортом? Електростимулятор Beurer EM 20 Neck буде Вашим першим кроком. В « Масажери для спини » є все, що необхідно спортсмену. Масажери для спини здивує Вас своєю якістю. Вібромагнітний пояс для схуднення Xinyue , Вібромагнітний пояс для схуднення Xinyue і Вібромагнітний пояс для схуднення Xinyue від знаменитих світових виробників 6980 Ви знайдете в нашому розділі Масажери для спини . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Масажери для спини . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн