Трубка для дайвінгу IST Snorkel SNK16BS-CB, чорно-синя (ES79236)

КОД ТОВАРУ: 239795
  • Трубка для дайвінгу IST Snorkel SNK16BS-CB, чорно-синя (ES79236)
Трубка для дайвінгу IST Snorkel SNK16BS-CB, чорно-синя (ES79236)
Тип: трубка; Матеріал: силікон; Колір чорний; Виробник: IST (Китай).
IST
  • Трубка для дайвинга IST Snorkel SNK16BS-CB, черно-синяя (ES79236)
  • Трубка для дайвинга IST Snorkel SNK16BS-BK, черная (ES115393)
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
295 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 39 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Тип
Трубки
АРТИКУЛ
ES79236
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Трубка для дайвінгу IST Snorkel SNK16BS-CB, чорно-синя (ES79236) - універсальна ергономічна трубка, яку гідно оцінять любителі дайвінгу та сноркелинга. При виготовленні конструкції були використані тільки міцні серії пластика і гіпоалергенні силіконові матеріали, які не викликають подразнень і алергії. Завдяки своєму універсальному розміром, трубка враховує габарити будь-якого дорослої людини. Корпус у вигляді дуги забезпечує мінімальний опір води під час плавання. Верхній кінець трубки оснащений захисним клапаном від захлеста води, що підвищує комфорт під час використання спортивного спорядження.


особливості:

  • силіконова трубка з подвійним вигином;
  • Splashguard мінімізує попадання води в трубу;
  • міцний матеріал.


характеристики:
Тип: трубка;
Матеріал: силікон;
Колір: чорний з синім.


Виробник: IST (Китай).
IST - це широко відома китайська компанія з виробництва дайверській обладнання та спеціального оснащення для аквалангістів. Засноване ще в 1970-х роках, підприємство спочатку лише виготовляло дайверських екіпіровку для інших світових брендів, але завдяки своїм передовим технологіям і високій якості виробів, змогло домогтися статусу самостійного виробника. На сьогоднішній день, в спектр асортименту виробленої продукції торгової марки IST входять: ласти, аквалангіческіе маски, трубки, рибальські боти, аква-костюми і багато іншого.


Трубка для дайвінгу IST Snorkel SNK16BS-CB, чорно-синя (ES79236) купити за вигідною ціною 295 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Трубки для плавания таких торгових марок, як наприклад: IST в інтернет-магазині Терраспорт
Трубка для дайвінгу IST Snorkel SNK16BS-CB, чорно-синя (ES79236)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Трубка для дайвінгу IST Snorkel SNK16BS-CB, чорно-синя (ES79236)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Трубки для плавання

Давно мрієте зайнятися спортом? Трубка для дайвінгу IST Snorkel SNK16BS-CB, чорно-синя (ES79236) буде Вашим першим кроком. В « Трубки для плавання » є все, що необхідно спортсмену. Трубки для плавання здивує Вас своєю якістю. Трубка для плавання дитяча Intex Hi-Flow Snorkels, помаранчева (55922-2) , Трубка для плавання дитяча Intex Hi-Flow Snorkels, помаранчева (55922-2) і Трубка для плавання дитяча Intex Hi-Flow Snorkels, помаранчева (55922-2) від знаменитих світових виробників 510 Ви знайдете в нашому розділі Трубки для плавання . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Трубки для плавання . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн