Дошка для плавання Head Basic

КОД ТОВАРУ: 111579
  • Дошка для плавання Head Basic
Дошка для плавання Head Basic
Матеріал: етиленвінілацетат (EVA). Розмір: класичний. Призначення: для навчання плаванню, тренування. Колір: помаранчевий з фірмовим знаком HEAD. Особливості: може використовуватися для тренувань і навчання плаванню, виготовлена з легкого і міцного матеріалу.
HEAD SWIMMING
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
525 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 70 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
Тип
Дошки для плавання
АРТИКУЛ
455010
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дошка для плавання Basic Head - яскравий практичний варіант зі спеціальними захватами у переднього краю дошки, створюють додаткові можливості для тренувань. Вчитися плавати за допомогою цієї дошки, завдяки захопленням, досить легко.

Плавання надзвичайно корисно для зміцнення м'язового каркаса всього тіла. Для дітей, які проводять більшу частину дня сидячи за столом, це особливо актуально. Водне середовище сприяє зміцненню і загальному оздоровленню організму. А з дошкою Head плавати - одне задоволення. Два різні способи для захоплення дошки: ближній і дальній впливають на різні групи м'язів. При ближньому захопленні основне навантаження припадає на ноги. При далекому захопленні тренуються м'язи преса, спини, руки, ноги, збільшується навантаження на хребет. Рухи руками відпрацьовуються по черзі, якщо дошка утримується однією рукою. Дошка може використовуватися для тренування дихання.

особливості:

  • дошка може використовуватися для тренувань і навчання плаванню;
  • дошка виготовлена з легкого і міцного матеріалу, який утримує плавця на поверхні;
  • комфортна у використанні, компактна при перенесенні.

Дошка для плавання BASIC Head - практична результативність!

Характеристики:
Матеріал: етиленвінілацетат (EVA);
Розмір: класичний;
Призначення: для навчання плаванню, тренування;
Колір: помаранчевий з фірмовим знаком HEAD.

Виробник: HEAD (Австрія).
Розробник і виробник спортивних товарів - австрійська фірма HEAD з першого дня існування орієнтована на своїх клієнтів. Всі побажання враховуються, критика сприймається серйозно, недоліки викорінилися. Бренд Head користується великою популярністю і постійно зростаючим попитом.


Дошка для плавання Head Basic підібрати і замовити по які завищеною вартістю 525 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Доски для плавания таких торгових марок, як наприклад: HEAD SWIMMING в онлайн каталозі Терра Спорт
Дошка для плавання Head Basic

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Дошка для плавання Head Basic"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дошки для плавання

Давно планували зайнятися фігурою? Дошка для плавання Head Basic допоможе на шляху до мети. В « Дошки для плавання » є все, що необхідно спортсмену. Дошки для плавання обрадує Вас високою якістю. Дошка для плавання Aqua Speed KIDDIE KICKBOARD Octopus 6897, 31x23x2,4 cм , Дошка для плавання Aqua Speed KIDDIE KICKBOARD Octopus 6897, 31x23x2,4 cм і Дошка для плавання Aqua Speed KIDDIE KICKBOARD Octopus 6897, 31x23x2,4 cм від топових світових брендів 6702 Ви зможете побачити в нашій лінійці Дошки для плавання . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Дошки для плавання . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн