Доріжка бігова ВН Fitness Evolution G637

КОД ТОВАРУ: 13876
  • Доріжка бігова ВН Fitness Evolution G637
  • Доріжка бігова ВН Fitness Evolution G637 - Фото №2
  • Доріжка бігова ВН Fitness Evolution G637 - Фото №3
Доріжка бігова ВН Fitness Evolution G637
Тип: електрична. Потужність двигуна: 4,0 к.с. Швидкість руху: до 18 км / ч. Максимальна вага користувача: 140 кг. Особливості бігової доріжки: 6 тренувальних програм, ключ безпеки, вбудований двошвидкісний вентилятор, транспортувальні ролики.
BH Fitness
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
50 105 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 6689 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Потужність двигуна, к.с.
4
Швидкість руху, км / год
21
Максимальна вага користувача, кг
140
АРТИКУЛ
637
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Потужна, функціональна електрична бігова доріжка ВН Fitness Evolution G 637 - відмінне рішення, як для спортзалів, так і для домашнього використання. Бігова доріжка є одним з найпоширеніших і використовуваних тренажерів. Заняття на біговій доріжці сприяють поліпшенню роботи серцево-судинної і дихальної системи, а також є незаперечно кращим способом позбавлення від зайвої ваги.

Тренажер має 9 вбудованими програмами тренування і 10 різними рівнями навантаження, які допоможуть Вам у досягненні поставлених цілей.

Бігова доріжка ВН Fitness Evolution G637 має спеціальну систему безпеки - систему РКО (М'яка система зниження). Така система перешкоджає виникненню травм спини при випадковому падінні користувача.

Крім цього доріжка обладнана спеціальним двошвидкісним вентилятором, щоб зробити Вашу пробіжку ще більш приємною.

Ключ безпеки дозволяє зупинити автоматично роботу бігової доріжки, якщо Ви оступитеся або впадете, що істотно зменшує ризик отримання травм.

ВН Fitness Evolution G 637 також обладнана консоллю, на якій розташований матричний дисплей, за допомогою якого Ви зможете стежити за часом тренування, пройденої дистанцією, показниками свого пульсу і дізнаватися кількість спалених калорій. За допомогою додаткових кнопок на ручках Ви також зможете встановлювати швидкість бігу і кут нахилу, регулюючи які Ви задаєте інтенсивність тренування.

Доріжка додатково оснащена коліщатками для пересування і системою складання, що робить її зберігання і транспортування дуже зручними.

особливості:
- 9 тренувальних програм;
- ключ безпеки (автоматична зупинка роботи бігової доріжки);
- вбудований 2-х швидкісний вентилятор;
- транспортувальні ролики.


Функції комп'ютера:
- час;
- дистанція;
- калорії;
- пульс;
- швидкість;
- кут нахилу.


Доріжка бігова ВН Fitness Evolution G637 - для досягнення максимальних результатів!

Характеристики:
Потужність двигуна: 4 к.с.
Швидкість: 1-21 км / ч.
Електричне зміна кута нахилу бігового полотна: 0-15%.
Дисплей: матричний.
Розмір бігового полотна: 140х50 см.
Розмір бігової доріжки в робочому стані: 184х90х141 см.
Максимальна вага користувача: 140 кг.
Вага: 99 кг.

Гарантія: 12 місяців.

Товар сертифікований!

Збірка тренажера * кваліфікованим фахівцем в Києві - безкоштовно!


Виробник:
ВН Fitness (Іспанія).

Іспанська компанія BH Fitness була заснована в 1909 році. На сьогоднішній день BH Fitness є однією з найбільших компаній, що поставляє домашнє і професійне спортивне обладнання на світовий ринок. Спортивні тренажери фірма BH Fitness виробляє на підприємствах в Тайвані та Китаї.


* Збірка тренажера здійснюється тільки за попереднім замовленням.


Доріжка бігова ВН Fitness Evolution G637 купити за вигідною ціною 50 105 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Беговые дорожки таких торгових марок, як наприклад: BH Fitness в електронному каталозі Терраспорт
Доріжка бігова ВН Fitness Evolution G637 Доріжка бігова ВН Fitness Evolution G637 - Фото №2 Доріжка бігова ВН Fitness Evolution G637 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Доріжка бігова ВН Fitness Evolution G637"

Коментар: Шикарная беговая дорожка! Очень стильный дизайн, Вы знаете, клево вписался в мой интерьер :) Достаточно большое беговое полотно, хорошая мощность двигателя, большой, удобный дисплей, с помощью которого, контролируется тренировка, встроенный вентилятор.Дорожка работает практически бесшумно...плавно без рывков регулируется угол наклона. Короче говоря, дорожка - супер 8)
16 Ноября 2012
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Славик
Шикарная беговая дорожка! Очень стильный дизайн, Вы знаете, клево вписался в мой интерьер :) Достаточно большое беговое полотно, хорошая мощность двигателя, большой, удобный дисплей, с помощью которого, контролируется тренировка, встроенный вентилятор.Дорожка работает практически бесшумно...плавно без рывков регулируется угол наклона. Короче говоря, дорожка - супер 8)
16 Ноября 2012
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Бігові доріжки

Давно мрієте зайнятися спортом? Доріжка бігова ВН Fitness Evolution G637 буде Вашим першим кроком. В « Бігові доріжки » є все, що необхідно спортсмену. Бігові доріжки здивує Вас своєю якістю. Доріжка бігова FitLogic T532E , Доріжка бігова FitLogic T532E і Доріжка бігова FitLogic T532E від знаменитих світових виробників 137 Ви знайдете в нашому розділі Бігові доріжки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Бігові доріжки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн