Доріжка бігова Vigor XPL1000

КОД ТОВАРУ: 91570
  • Доріжка бігова Vigor XPL1000
  • Доріжка бігова Vigor XPL1000 - Фото №2
  • Доріжка бігова Vigor XPL1000 - Фото №3
Доріжка бігова Vigor XPL1000
Тип навантаження: електрична. Харчування: 220 В. Кількість встановлених програм: 10. Кількість рівнів навантаження: 5. Потужність двигуна: 3,5 к.с. (пікова потужність: 5,5 л.с.). Максимально допустима вага: 160 кг. Швидкість полотна: 1-22 км / год. Розміри: 1,9х0,9х1,44 м. Бігове полотно: 0,51х1,4 м. Товщина полотна: 1,8 мм. Вага тренажера: 108 кг. На дисплеї відображаються: швидкість, час, дистанція, витрачені калорії, пульс, кут нахилу.
Vigor
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
33 199 грн
ЦІНА: 31 539 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 4210 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Клас
Домашня
Потужність двигуна, к.с.
3,50
Швидкість руху, км / год
22
Максимальна вага користувача, кг
160
АРТИКУЛ
XPL1000
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Доріжка бігова електрична Vigor XPL1000 зроблена з урахуванням сучасних тенденцій в дизайні, однією з характеристик якого є функціональність. Це стійка і міцна конструкція володіє всіма необхідними для повноцінного тренування властивостями. На великому 7 "LCD дисплеї доріжки відображаються основні показники тренувального процесу: швидкість, час, дистанція, витрачені калорії, пульс, кут нахилу доріжки. Кнопки регулювання швидкості і кута нахилу полотна знаходяться на консолі і на поручнях. Сенсорні датчики пульсу розташовані на рукоятках. Доріжка легко складається і розкладається завдяки спеціальній системі. У складеному вигляді займає мало місця. Наявність транспортувальних коліщат, дозволяє без зусиль переставляти її в будь-який зручний місце будинку. Двигун доріжки з постійною потужністю 3,5 к.с. (пікова потужність 5,5 л.с.) працює безшумно.
Доріжка бігова електрична Vigor XPL1000 дозволить вам значно поліпшити роботу серцево-судинної системи, домогтися прекрасної фізичної форми і підняти загальний тонус. Щоденні заняття на ній неодмінно дадуть прекрасний результат. Залежно від того, який саме тип навантаження вам необхідний, ви можете вибрати одну з 10 попередньо в цій моделі програм. Швидкість, що розвивається бігових полотном, варіює від 1 до 22 км / год. У запропонованій моделі передбачено ключ безпеки, що дозволяє миттєво зупинити рух бігового полотна в разі потреби. Доріжка оснащена потужним вентилятором, а також входом для МР3 плеєра і вбудованими стереоколонками. У ній передбачені також: держатель для пляшки з водою / газет / мобільного телефону.

Особливості доріжки:
- електрична;
- складна конструкція;
- двошарове бігове полотно;
- двошаровий дека;
- стійка;
- міцна;
- безшумна робота двигуна;
- сенсорні датчики на рукоятках;
- 7 "LCD-дисплей;
- вхід для МР3 плеєра і вбудовані стереоколонки;
- вбудований потужний вентилятор;
- тримач для пляшки з водою, газет, мобільного телефону і т.д.
- кнопки регулювання швидкості і кута нахилу полотна - на консолі і на поручнях;
- електричне зміна кута нахилу бігової поверхні від 0 до 20%;
- транспортувальні ролики.


Доріжка бігова електрична Vigor XPL1000 - для тих, хто піклується про своє здоров'я!

Характеристики:
Тип навантаження: електрична.
Харчування: 220 В.
Кількість встановлених програм: 10.
Кількість рівнів навантаження: 5.
Потужність двигуна: 3,5 к.с. (пікова потужність: 5,5 л.с.).
Максимально допустима вага: 160 кг.
Швидкість полотна: 1-22 км / год.
Розміри: 1,9х0,9х1,44 м.
Бігове полотно: 0,51х1,4 м.
Товщина полотна: 1,8 мм.
Вага тренажера: 108 кг.
На дисплеї відображаються: швидкість, час, дистанція, витрачені калорії, пульс, кут нахилу.

Виробник: Vigor (Китай).

Компанія Vigor - виробник і експортер спортивних товарів і бігових доріжок, зокрема. Продукція, що випускається нею продукція відповідає міжнародним стандартам якості. Тренажери Vigor призначені для повсякденного використання в офісах і домашніх умовах. Кардіотренажери знайшли своїх шанувальників в різних країнах. Vigor має свої ринки збуту на світовому ринку, активно розвивається і стає все більш відомою.



Доріжка бігова Vigor XPL1000 купити за вигідною ціною 31 539 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Беговые дорожки таких виробників, як наприклад: Vigor в магазині terrasport.ua
Доріжка бігова Vigor XPL1000 Доріжка бігова Vigor XPL1000 - Фото №2 Доріжка бігова Vigor XPL1000 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Доріжка бігова Vigor XPL1000"

Переваги: Устойчивая,эффективная, простая в использовании.
Недоліки: Не обнаружили.
Коментар: Купили мужу беговую дорожку, чтобы он подтянулся физически, мне она тоже понравилась, теперь бегаем по переменке. Скорость варьируется от 1 до 22 км в час и выдерживает до 140 кг.
28 Октября 2015
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Нина
Купили мужу беговую дорожку, чтобы он подтянулся физически, мне она тоже понравилась, теперь бегаем по переменке. Скорость варьируется от 1 до 22 км в час и выдерживает до 140 кг.
28 Октября 2015
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Бігові доріжки

Давно мрієте зайнятися спортом? Доріжка бігова Vigor XPL1000 буде Вашим першим кроком. В « Бігові доріжки » є все, що необхідно спортсмену. Бігові доріжки здивує Вас своєю якістю. Доріжка бігова Hop-Sport HS-640A , Доріжка бігова Hop-Sport HS-640A і Доріжка бігова Hop-Sport HS-640A від знаменитих світових виробників 137 Ви знайдете в нашому розділі Бігові доріжки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Бігові доріжки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн