Ракетка для настільного тенісу Donic Top Teams 1000 (+ DVD) 5 *

КОД ТОВАРУ: 18795
  • Ракетка для настільного тенісу Donic Top Teams 1000 (+ DVD) 5 *
Ракетка для настільного тенісу Donic Top Teams 1000 (+ DVD) 5 *
Накладка: 2,1 мм. Ручка: конічна. Швидкість: 100. Обертання: 100. Контроль: 70. Клас ракетки: 5 зірок. Ракетка спеціально сконструйована під гравця атакуючого стилю. У комплекті DVD з тренувальними уроками з настільного тенісу.
Donic
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
847 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 113 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Клас
5 зірок
АРТИКУЛ
75-1800
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ракетка Donic Waldner 1000 - одна з серії ракеток високого рівня, присвячена багаторазовому чемпіону світу і гравцеві Donic Яну-Ове Валднер. Ракетка спеціально сконструйована під гравця атакуючого стилю.

Технологія ABP (Adjustable Balance Point) дозволяє гравцеві індивідуально змінювати центр ваги ракетки відповідно до свого стилю гри. Баланс на голову: зміщення ваги на голову ракетки забезпечує більше сили при ударі, це важливо при атакуючому стилі гри. Баланс по центру: вага рівномірно розподілений по всій ракетці, такий розподіл підходить для різних стилів гри. Баланс на ручку: зміщення ваги ближче до ручки дозволяє робити більш точні удари і підрізування, такий стиль гри прийнято вважати захисним.

Ергономічна ручка Ergonomic Handle ідеально лягає в руку, повторюючи лінії долоні. Завдяки дерев'яної вставці з'являється відчуття, що ручка і лопать ракетки є одним цілим.

Округла форма дерев'яної вставки нейтралізує тиск на руку і забезпечує надзвичайно зручне і приємне утримування ракетки. Ракетка має в комплекті DVD з тренувальними уроками з настільного тенісу.

 

Характеристики:

Підстава: 5-ти шаровий шпон

Накладка: 2,1 мм

Ручка: конічна

Швидкість: 100

Обертання: 100

Контроль: 70

Клас ракетки: 5 зірок

Виробник: Donic (Німеччина)

Donic - довіряйте легендам настільного тенісу!

 

Торгова марка Donic є одним з найвідоміших світових брендів інвентарю для настільного тенісу. Компанія Donic надає весь асортимент спортивних товарів, необхідних для гри в ping pong: тенісні столи; високотехнологічні одяг, взуття та сумки; тенісні ракетки і м'ячі; роботи для настільного тенісу; сітки і кріплення; інші аксесуари для гри в настільний теніс.

Donic - топовий німецький продукт, гарантія високої якості і безсумнівною надійності. Крім сучасних інноваційних рішень і високотехнологічного виробництва, Donic вигідно відрізняються від усіх інших виробників своїм власним стилем, продуманим дизайном і зухвало агресивними характеристиками, що дозволяє їм ось уже понад 20 років утримувати лідируючі позиції на світовому ринку спортивних товарів для гри в настільний теніс.

Саме Donic   протягом 6 років здійснює висококласну технічну підтримку всіх європейських і світових чемпіонатів з настільного тенісу, виступаючи їх головним і найнадійнішим партнером в області поставки обладнання і надання екіпіровки для гри в ping pong. Та все це характеризує Donic як світовий бренд високоякісних спортивних товарів для настільного тенісу. Дилери Donic знаходяться в більшості країн Європи та Азії, в країнах Північної і Південної Америки, Австралії та Африки.


Ракетка для настільного тенісу Donic Top Teams 1000 (+ DVD) 5 * купити за вигідною ціною 847 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Ракетки для настольного тенниса таких торгових марок, як наприклад: Donic в інтернет-магазині Терраспорт
Ракетка для настільного тенісу Donic Top Teams 1000 (+ DVD) 5 *

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ракетка для настільного тенісу Donic Top Teams 1000 (+ DVD) 5 *"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ракетки для настільного тенісу

Давно мрієте зайнятися спортом? Ракетка для настільного тенісу Donic Top Teams 1000 (+ DVD) 5 * буде Вашим першим кроком. В « Ракетки для настільного тенісу » є все, що необхідно спортсмену. Ракетки для настільного тенісу здивує Вас своєю якістю. Ракетка для настільного тенісу Giant Dragon Techno Power 08115 , Ракетка для настільного тенісу Giant Dragon Techno Power 08115 і Ракетка для настільного тенісу Giant Dragon Techno Power 08115 від знаменитих світових виробників 256 Ви знайдете в нашому розділі Ракетки для настільного тенісу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ракетки для настільного тенісу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн