Камінь точильний алмазний DMT 8 DuoSharp W8FC-WB

КОД ТОВАРУ: 140343
  • Камінь точильний алмазний DMT 8 DuoSharp W8FC-WB
Камінь точильний алмазний DMT 8 DuoSharp W8FC-WB
Тип: камінь точильний. Вид: з алмазним покриттям. Зернистість: 45мкм / 325меш, 25мкм / 600меш. Матеріал підставки: пластик, гума. Розмір: 20,3х6,7х1 см. Комплектація: камінь, підставка. Особливості: дві поверхні з різною зернистістю; діамантове покриття; підставка для зручного використання з ніжками з гуми; надійна фіксація каменю в підставці; можна виправляти дрібні пошкодження ріжучої кромки; компактні розміри.
DMT
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
3 009 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 402 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
W8FC-WB
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Камінь точильний алмазний DMT 8 DuoSharp з підставкою оснащений двома робочими сторонами і спеціальної лавою для більш зручного використання. Одна зі сторін застосовується для грубого заточування або виправлення дрібних ушкоджень ріжучої кромки ножів і ножиць. За допомогою другої сторони з меншою зернистістю, досягається максимальна гострота ріжучого предмета. Алмазне покриття даної моделі робить її незамінною в побуті або інших сферах діяльності, де необхідна якісна заточка.

особливості:

- дві поверхні з різною зернистістю;

- діамантове покриття;

- підставка для зручного використання з ніжками з гуми;

- надійна фіксація каменю в підставці;

- можна виправляти дрібні пошкодження ріжучої кромки;

- компактні розміри.

Характеристики:

Тип: камінь точильний;

Вид: з алмазним покриттям;

Зернистість: 45мкм / 325меш, 25мкм / 600меш;

Матеріал підставки: пластик, гума;

Розмір: 20,3х6,7х1 см;

Комплектація: камінь, підставка.

Виробник: DMT (США).

Компанія виробляє товари, які відомі в усьому світі. Алмазні точила і точильні камені для ножів і ножиць, що випускаються брендом, відрізняються якісними показниками, зносостійкість і зручністю в застосуванні.


Камінь точильний алмазний DMT 8 DuoSharp W8FC-WB купити по реально виправданою вартості 3 009 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Точилки таких брендів, як наприклад: DMT в інтернет каталозі Терраспорт
Камінь точильний алмазний DMT 8 DuoSharp W8FC-WB

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Камінь точильний алмазний DMT 8 DuoSharp W8FC-WB"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Стругачки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Камінь точильний алмазний DMT 8 DuoSharp W8FC-WB допоможе досягти мети. В « Стругачки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Стругачки порадує Вас високою якістю. Work Sharp Точилка электрическая WSKTS-KO-G (только платформа, без точильного модуля) , Work Sharp Точилка электрическая WSKTS-KO-G (только платформа, без точильного модуля) і Work Sharp Точилка электрическая WSKTS-KO-G (только платформа, без точильного модуля) від кращих світових брендів 4014 Ви побачите в нашій категорії Стругачки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Стругачки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн