Набір дитячий для настільної гри Angry Birds Tactic (40963)

КОД ТОВАРУ: 153269
  • Набір дитячий для настільної гри Angry Birds Tactic (40963)
Набір дитячий для настільної гри Angry Birds Tactic (40963)
Тип: настільна гра. Комплектація: ігрове поле, 2 фігурки свинки, червона, фіолетова, чорна фігурки пташок, 10 брусків, блокнот для запису очок, правила гри. Ігрове поле: 20х20 см. Коробка: 25x25x6,2 см. Матеріал: картон, дерево. Особливості: розвиває логічне мислення, увагу; для дітей від 5 років; для 2-4 гравців; свинки гумові 3,5 см, пташки м'які тканинні 3 см, бруски дерев'яні 7х2х1,5 см.
Tactic
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
269 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 36 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
40963
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір дитячий для настільної гри Angry Birds Tactic (40963) - шикарний подарунок для дитини від 5 років. Придбавши таку гру, ви можете разом зі своєю дитиною, всією сім'єю пограти, збиваючи свинку, рятувати свої яйця і отримати масу позитивних емоцій від спільного проведення часу. Божевільні птиці Angry Birds відомі всім дітям, а грати в реальності за допомогою цих персонажів особливо цікаво. Мета гри: збивати свинку з дерев'яної башти та заробляти якомога більше очок.

особливості:
- розвиває логічне мислення, увагу;
- для дітей від 5 років;
- для 2-4 гравців;
- свинки гумові 3,5 см, пташки м'які тканинні 3 см, бруски дерев'яні 7х2х1,5 см.

Характеристики:
Тип:
настільна гра;
Комплектація: ігрове поле, 2 фігурки свинки, червона, фіолетова, чорна фігурки пташок, 10 брусків, блокнот для запису очок, правила гри;
Ігрове поле: 20х20 см;
Коробка: 25x25x6,2 см;
Матеріал: картон, дерево.

Виробник: Tactic (Фінляндія).
Настільні ігри Tactic давно полюбилися українським споживачам, тому що відрізняються якістю, широким тематичним діапазоном. Вони розвивають у дітей посидючість, розумові здібності і комунікабельність. Кожен знайде свою улюблену гру серед величезного асортименту.


Набір дитячий для настільної гри Angry Birds Tactic (40963) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 269 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Развивающие игрушки таких торгових марок, як наприклад: Tactic в онлайн каталозі Терра Спорт
Набір дитячий для настільної гри Angry Birds Tactic (40963)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір дитячий для настільної гри Angry Birds Tactic (40963)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Розвиваючі іграшки

Давно планували зайнятися фігурою? Набір дитячий для настільної гри Angry Birds Tactic (40963) допоможе на шляху до мети. В « Розвиваючі іграшки » є все, що необхідно спортсмену. Розвиваючі іграшки обрадує Вас високою якістю. Сортер- лабіринт звуковий Battat "Совушка Угу-гу" , Сортер- лабіринт звуковий Battat "Совушка Угу-гу" і Сортер- лабіринт звуковий Battat "Совушка Угу-гу" від топових світових брендів 2001 Ви зможете побачити в нашій лінійці Розвиваючі іграшки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Розвиваючі іграшки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн