Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black)

КОД ТОВАРУ: 452239
  • Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black)
  • Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black) - Фото №2
  • Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black) - Фото №3
  • Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black) - Фото №4
Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black)
Назначення: Диски для ковзання допомагають покращувати рівень витривалості та урізноманітнити повсякденну активність. Регулярне виконання управ з фітнес-дисками дозволяє підтримувати м'язи в тонусі. Опис: Великий вибір управ - Існує велика різноманітність управ для дисків як тренажерів для тренування, які ви можете виконувати за допомогою дисків для ковзання, щоб покращити вашу координацію та гнучкість, одночасно націлюючи та зміцнюючи основні зони вашого тіла. Для виконання ковзаючих-упражнень достатньо покласти на пластини долоні або стопи і виконувати ковзаючі рухи у різноманітних напрямках. Змінюючи напрямок рухів, користувач залучає різні групи м'язів, тим самим активізуючи все тіло. Підтримуючи власну рівновагу на дисках для ковзання, спортсмен призводить до роботи дрібні м'язи-стабілізатори, які у багатьох видах фітнесу найчастіше залишаються неактивними. Тренування допомагає одночасно залучити більшість м'язів у тілі. Залежно від комплексу упражнень і завдань просунуті користувачі можуть використовувати відразу 2 пари тарілок - по парі під руки та ноги. Спеціальний двосторонній дизайн - Займатися глайдінгом можна на будь-якій поверхні підлоги. Ми розробили слайдери з двох різних матеріалів, які можуть працювати на будь-якій поверхні та підлозі, з гладкої пластикової сторони для коврів, коврового покриття, штучної трави; сторона шару тканини для твердої деревини, ламінату або плитки. Високоякісний матеріал - Ми зробили гладку пластикову сторону з високоякісного ABS пластику; сторона шару тканини з тканиною EVA. ЛЕГКИЙ І компактний - 18 см диски для ковзання легкі та компактні, тому їх можна покласти у будь-які сумки та взяти з собою в дорогу, на роботу чи навіть у спортзал. Диск для ковзання використовуються для: зміцнення та розтяжки основних груп м'язів опрацювання дрібних м'язів-стабілізаторів відпрацювання концентрованого і правильного виконання рухів відновлювальних тренувань після травм і при болях у суглобах розвитку витривалості, моторики та координації у дорослих та дітей Глайдінг був винайдений чемпіонкою світу з аеробіки Мінді Мільреа, яка понад п'ять років працювала над унікальною методикою. Вона винайшла новий запатентований вид спортивних тренувань, які можуть використовувати як новачки, так і професіонали. Глайдінг доступний у тому числі для користувачів після травм та складних операцій. Такі заняття допомагають швидко відновитись.
PowerPlay
КУПИТИ
479 грн
ЦІНА: 240 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 32 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
PP_4332_Black
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Диски для ковзання допомагають покращувати рівень витривалості та урізноманітнити повсякденну активність. Регулярне виконання управ з фітнес-дисками дозволяє підтримувати м'язи в тонусі.


Великий вибір управ - Існує велика різноманітність управ для дисків як тренажерів для тренування, які ви можете виконувати за допомогою дисків для ковзання, щоб покращити вашу координацію та гнучкість, одночасно націлюючи та зміцнюючи основні зони вашого тіла. Для виконання ковзаючих-упражнень достатньо покласти на пластини долоні або стопи і виконувати ковзаючі рухи у різноманітних напрямках. Змінюючи напрямок рухів, користувач залучає різні групи м'язів, тим самим активізуючи все тіло. Підтримуючи власну рівновагу на дисках для ковзання, спортсмен призводить до роботи дрібні м'язи-стабілізатори, які у багатьох видах фітнесу найчастіше залишаються неактивними. Тренування допомагає одночасно залучити більшість м'язів у тілі. Залежно від комплексу упражнень і завдань просунуті користувачі можуть використовувати відразу 2 пари тарілок - по парі під руки та ноги.


Спеціальний двосторонній дизайн - Займатися глайдінгом можна на будь-якій поверхні підлоги. Ми розробили слайдери з двох різних матеріалів, які можуть працювати на будь-якій поверхні та підлозі, з гладкої пластикової сторони для коврів, коврового покриття, штучної трави; сторона шару тканини для твердої деревини, ламінату або плитки.


Високоякісний матеріал - Ми зробили гладку пластикову сторону з високоякісного ABS пластику; сторона шару тканини з тканиною EVA. 18 см диски для ковзання легкі та компактні, тому їх можна покласти в будь-які сумки та взяти з собою в дорогу, на роботу чи навіть у спортзал. Диск для ковзання використовуються для: зміцнення та розтяжки основних груп м'язів пропрацювання дрібних м'язів-стабілізаторів відпрацювання концентрованого та правильного виконання рухів відновлювальних тренувань після травм та при болях у суглобах розвитку витривалості, моторики та координації у дорослих та дітей.


Глайдінг був винайдений чемпіонкою світу з аеробіки Мінді Мільреа, яка понад п'ять років працювала над унікальною методикою. Вона винайшла новий запатентований вид спортивних тренувань, які можуть використовувати як новачки, так і професіонали. Глайдінг доступний у тому числі для користувачів після травм та складних операцій. Такі заняття допомагають швидко відновитись.


Характеристики:

  • Діаметр: 18
  • Колір чорний
  • Склад матеріалу: ABS, EVA
  • Термін придатності: необмежений

Виробник: PowerPlay (Польща)



Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 240 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Аксессуары для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: PowerPlay в онлайн каталозі Терра Спорт
Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black) Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black) - Фото №2 Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black) - Фото №3 Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black) - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для фітнесу

Давно планували зайнятися фігурою? Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black) допоможе на шляху до мети. В « Аксесуари для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для фітнесу обрадує Вас високою якістю. Ab Mat Stein , Ab Mat Stein і Ab Mat Stein від топових світових брендів 99 Ви зможете побачити в нашій лінійці Аксесуари для фітнесу . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Аксесуари для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - як було 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн