Диск прогумований RN Sport, 5 кг (OB005)

КОД ТОВАРУ: 248903
  • Диск прогумований RN Sport, 5 кг (OB005)
Диск прогумований RN Sport, 5 кг (OB005)
Тип: диск прогумований. Вага: 5 кг. Розмір: 21 х 2,2 см. Внутрішній діаметр: 51 мм. Колір чорний.
RN Sport
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
319 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 43 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Діаметр 
51 мм
Матеріал покриття 
гума
Вага диска, кг
5
АРТИКУЛ
OB005
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Диск прогумований RN Sport, 5 кг (OB005) - оптимальний варіант для штанг, розбірних гантелей і тренажерів з вільною вагою. Диск виготовлений з міцної сталі і покритий надійним гумовим шаром, який знижує шум від ударів, а також запобігає виникненню ушкоджень на підлогове покриття і вм'ятин на самих дисках. Крім того диск можна використовувати і в домашніх умовах. Міцна суцільнометалева конструкція витримує інтенсивні навантаження. Використовуючи кілька дисків можна легко підібрати необхідне навантаження для занять. На бічну поверхню нанесена вагова маркування.

особливості:

  • суцільнометалева конструкція;
  • обрезиненная поверхню;
  • вагова маркування;
  • універсальне використання.

характеристики:
Тип: диск прогумований;
Вага: 5 кг;
Розмір: 21 х 2,2 см;
Внутрішній діаметр: 51 мм;
Колір: чорний.

Виробник: RN Sport (Україна).
Київська компанія спеціалізується на виробництві широкого асортименту для бодібілдингу, фітнесу, а також кросфіта. RN Sport являє лінійки інвентарю, електротренажеров і фітнес-станцій для домашнього використання, установки в спортзали і професійного призначення. Компанія використовує у виробництві надійні матеріали і комплектуючі, які гарантують безпеку. Крім того продукція проходить тестування, тому заявлене якість відповідає всім пропонованим вимогам і стандартам.


Диск прогумований RN Sport, 5 кг (OB005) купити по реально виправданою вартості 319 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Диски, блины для гантелей и штанг таких брендів, як наприклад: RN Sport в інтернет каталозі Терраспорт
Диск прогумований RN Sport, 5 кг (OB005)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Диск прогумований RN Sport, 5 кг (OB005)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Диски, млинці для гантелей і штанг

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Диск прогумований RN Sport, 5 кг (OB005) допоможе досягти мети. В « Диски, млинці для гантелей і штанг » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Диски, млинці для гантелей і штанг порадує Вас високою якістю. Диск прогумований олімпійський 15 кг Marcy з хватами - 51 мм , Диск прогумований олімпійський 15 кг Marcy з хватами - 51 мм і Диск прогумований олімпійський 15 кг Marcy з хватами - 51 мм від кращих світових брендів 1255 Ви побачите в нашій категорії Диски, млинці для гантелей і штанг . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Диски, млинці для гантелей і штанг . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн