Лава для преса з гантелями HouseFit DH 8113

КОД ТОВАРУ: 152419
  • Лава для преса з гантелями HouseFit DH 8113
  • Лава для преса з гантелями HouseFit DH 8113 - Фото №2
Лава для преса з гантелями HouseFit DH 8113
Вага тренажера: 16 кг. Розміри тренажера: 125 х 52 х 62 см. Колір: чорний, сірий. Вага користувача: до 120 кг. Особливості: Надійна сталева конструкція.   Гантелі по 1,5 кг в комплекті. Нахил спинки регулюється. Грифи для ніг м'які, регульовані. Ортопедична спинка.
HouseFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 855 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 381 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Належність
Домашня
АРТИКУЛ
14033
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лава для преса з гантелями HouseFit DH 8113 - т ренажер з вигнутою, ортопедичною спинкою дозволяє тренувати м'язи преса. Модель має регульований кут нахилу, задня частина з м'яких і пружних матеріалів. Тренажер оснащений гантелями по 1,5 кілограм, які кріпляться під спинкою. Можна виконувати вправи з власною вагою або з додатковим навантаженням. Тренажер стійкий, має дві опорних ніжки. Грифи для ніг м'які, регулюються по висоті. Модель складається для транспортування або зберігання, можна поставити вдома або в спортзалі.   

особливості:

·          Надійна сталева конструкція;

·          Гантелі по 1,5 кг в комплекті;

·          Нахил спинки регулюється;

·          Грифи для ніг м'які, регульовані;

·          Ортопедична спинка.

Характеристики:

  Вага тренажера: 16 кг;

  Розміри тренажера: 125 х 52 х 62 см;

  Колір: чорний, сірий;

  Вага користувача: до 120 кг.

  

Виробник: HouseFit (США).

Головне завдання компанії полягає в тому, що фірма виробляє тренажери і спортивні товари, які можна поставити вдома. Всі тренажери якісні і пі цьому компактні, легкі, їх зручно транспортувати. Моделі виконані з екологічно безпечних матеріалів і мають тривалий термін експлуатації. Тренажери та спортивні товари безпечні для здоров'я людини, але краще їх використовувати після консультації з лікарем і тренером для грамотного підбору навантаження.


Лава для преса з гантелями HouseFit DH 8113 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 2 855 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Скамьи и стойки таких торгових марок, як наприклад: HouseFit в онлайн каталозі Терра Спорт
Лава для преса з гантелями HouseFit DH 8113 Лава для преса з гантелями HouseFit DH 8113 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лава для преса з гантелями HouseFit DH 8113"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно планували зайнятися фігурою? Лава для преса з гантелями HouseFit DH 8113 допоможе на шляху до мети. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що необхідно спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) обрадує Вас високою якістю. Стійка для гантелей (12 пар) Impulse Max (IT7012B) , Стійка для гантелей (12 пар) Impulse Max (IT7012B) і Стійка для гантелей (12 пар) Impulse Max (IT7012B) від топових світових брендів 136 Ви зможете побачити в нашій лінійці Лави та стійки (тренажери для преса) . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн