Стільчик дитячий з регулюванням по висоті SportBaby, бук (Baby-1)

КОД ТОВАРУ: 239865
  • Стільчик дитячий з регулюванням по висоті SportBaby, бук (Baby-1)
Стільчик дитячий з регулюванням по висоті SportBaby, бук (Baby-1)
Тип: стілець; Колір: натуральне дерево; Висота: 30 см; Ширина: 30х30 см; Матеріал: бук; Вага: 1 кг; Гарантія: 12 місяців; Виробник: SportBaby (Україна).
SportBaby
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
558 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 74 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Коричневий
АРТИКУЛ
Baby-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Стільчик дитячий з регулюванням по висоті SportBaby, бук (Baby-1) - класична модель надійного і практичного стільця. Він має широку зручну спинку, яка відмінно підтримує поставу. Стілець виконаний з екологічно чистого міцного бука, без використання будь-якого роду барвників. Для захисту дерева від впливу навколишнього середовища, стілець оброблений спеціальним лаком, що не має запаху. Стілець має стійку конструкцію і витримує великі навантаження. Функція регулювання висоти полегшить використання стільчика і дозволить підлаштувати необхідний розмір під зріст вашої дитини.

особливості:

  • натуральна деревина;
  • регулювання по висоті;
  • стійка конструкція;
  • зручна спинка.

Характеристики:
Тип: стілець;
Колір: натуральне дерево;
Висота: 30 см;
Ширина: 30х30 см;
Матеріал: бук;
Вага: 1 кг;
Гарантія: 12 місяців.

Виробник: SportBaby (Україна).
SportBaby - українська компанія, яка почала свій шлях у 2008 році, і на сьогоднішній день займає лідируючі позиції у виробництві якісних речей і меблів для дитячої аудиторії. Підприємство спеціалізується на виробництві дитячих спортивно-ігрових установках: гойдалках, універсальних «шведських стінках», пісочницях, матах, каруселях, гірках і т.д. Також в сферу діяльності входить виробництво комплексних дитячих майданчиків. Уже в перші роки після заснування, компанія зайнялася виготовленням дитячої домашньої і шкільних меблів. Вироби від торгової марки SportBaby відрізняються високою якістю і допомагають у фізичному розвитку дітей.


Стільчик дитячий з регулюванням по висоті SportBaby, бук (Baby-1) купити за вигідною ціною 558 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Детские стулья таких торгових марок, як наприклад: SportBaby в інтернет-магазині Терраспорт
Стільчик дитячий з регулюванням по висоті SportBaby, бук (Baby-1)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стільчик дитячий з регулюванням по висоті SportBaby, бук (Baby-1)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі стільці

Давно мрієте зайнятися спортом? Стільчик дитячий з регулюванням по висоті SportBaby, бук (Baby-1) буде Вашим першим кроком. В « Дитячі стільці » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі стільці здивує Вас своєю якістю. Стільчик дитячий для парти SportBaby, блакитний (KinderSt-13) , Стільчик дитячий для парти SportBaby, блакитний (KinderSt-13) і Стільчик дитячий для парти SportBaby, блакитний (KinderSt-13) від знаменитих світових виробників 6955 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі стільці . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дитячі стільці . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн