Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby "BambinoWood Color Plus 2"

КОД ТОВАРУ: 220877
  • Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby "BambinoWood Color Plus 2"
  • Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby "BambinoWood Color Plus 2" - Фото №2
  • Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby "BambinoWood Color Plus 2" - Фото №3
  • Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby "BambinoWood Color Plus 2" - Фото №4
  • Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby "BambinoWood Color Plus 2" - Фото №5
Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby
Тип комплексу: спортивний дитячий. Призначення: для будинку. Для дітей: дошкільного віку. Висота: 1,7 м. Ширина: 0,85 м. Довжина: 1,32 м. Довжина гірки: 1,3 м. Матеріал: сосна. Перекладини: бук. Допустимі навантаження: 60 кг Гімнастичні кільця: пластик Вага комплексу: 35 кг. Комплектація: шведська стінка, гірка, кілька горизонтальних перекладин (рукоходи), підвісні кільця і плетені драбинка (гладіаторські сітка), столик. Колір: різнокольоровий.
SportBaby
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
6 770 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 904 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Спортивні комплекси
Призначення
Для приміщення
АРТИКУЛ
«BambinoWoodColor Plus 2»
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby "BambinoWood Color Plus 2" представляє собою стійку конструкцію, що витримує навантаження до 60 кг. До комплексу входять: шведська стінка, гірка, кілька горизонтальних перекладин (рукоходи), підвісні кільця і плетені драбинка (гладіаторські сітка). Крім того, в ній передбачений невеликий зручний столик для різних іграшок і речей, які можуть знадобитися під час ігор. Основна частина конструкції виготовлена з деревини (сосна, бук), кільця - з пластика, підстава - з металу. Комплекс не вимагає додаткових кріплень. Вага конструкції: 35 кг. Колір: різнокольоровий.
Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby "BambinoWood Color Plus 2" розроблений для гармонійного фізичного розвитку дітей віком від 1 до 5 років. Він включає в себе найнеобхідніші спортивні снаряди, завдяки яким дитина стане зручніше, сильніше і гнучкіше. Як і вся продукція SportBaby, комплекс відповідає сучасним європейським стандартам, а також вимогам міжнародної сертифікації РЄ і TUV.

Особливості комплексу:
- дитячий спортивний комплекс для дому;
- для дітей віком від 1 до 5 років;
- стійка конструкція;
- до складу входять всі необхідні спортивні снаряди;
- виготовлений з натурального дерева / металу, пластику;
- покриття: тонований лак;
- не вимагає додаткових кріплень;
- відповідає сертифікації РЄ і TUV;
- щодо малогабаритний;
- симпатичний спортивний дизайн.

Характеристики:
Тип комплексу: спортивний дитячий.
Призначення: для будинку.
Для дітей: дошкільного віку.
Висота: 1,7 м.
Ширина: 0,85 м.
Довжина: 1,32 м.
Довжина гірки: 1,3 м.
Матеріал: сосна.
Перекладини: бук.
Допустимі навантаження: 60 кг.
Гімнастичні кільця: пластик
Вага комплексу: 35 кг.
Комплектація: шведська стінка, гірка, кілька горизонтальних перекладин (рукоходи), підвісні кільця і плетені драбинка (гладіаторські сітка), столик.

Гарантія: 12 місяців.
Колір: різнокольоровий.

Виробник: SportBaby (Україна).
SportBaby - український виробник дитячих спортивних комплексів і окремих комплектуючих до них, а також - тренажерів для вулиці і будинки. Всі товари виготовлені з екологічно чистих матеріалів і відповідають європейським стандартам якості.


Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby "BambinoWood Color Plus 2" купити за вигідною ціною 6 770 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Спортивные комплексы таких торгових марок, як наприклад: SportBaby в онлайн магазині Терра Спорт
Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby "BambinoWood Color Plus 2" Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby "BambinoWood Color Plus 2" - Фото №2 Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby "BambinoWood Color Plus 2" - Фото №3 Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby "BambinoWood Color Plus 2" - Фото №4 Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby "BambinoWood Color Plus 2" - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby "BambinoWood Color Plus 2""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні комплекси

Давно мрієте зайнятися спортом? Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby "BambinoWood Color Plus 2" буде Вашим першим кроком. В « Спортивні комплекси » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні комплекси здивує Вас своєю якістю. Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby "KindWood Color Plus" , Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby "KindWood Color Plus" і Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby "KindWood Color Plus" від знаменитих світових виробників 1191 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні комплекси . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивні комплекси . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн