Майданчик дитяча для вулиці SportBaby-15

КОД ТОВАРУ: 220796
  • Майданчик дитяча для вулиці SportBaby-15
  • Майданчик дитяча для вулиці SportBaby-15 - Фото №2
  • Майданчик дитяча для вулиці SportBaby-15 - Фото №3
  • Майданчик дитяча для вулиці SportBaby-15 - Фото №4
Майданчик дитяча для вулиці SportBaby-15
Тип: ігровий майданчик. Установка: на вулиці. Матеріал: сосна, пластик. Навантаження: до 80 кг. Габарити: 240х370х330 см. Довжина гірки: 3 м. Колір: бежевий. Гарантія: 1 рік. Особливості майданчики: для установки на свіжому повітрі; високоякісна деревина; спеціальне покриття, що запобігає деформацію і розтріскування; надійна конструкція; безпечна; для фізичного розвитку та ігор; має гірку, майданчик з дерев'яними сходами, 2 гойдалки, гімнастичні кільця, рукоход.
SportBaby
КУПИТИ
ЦІНА:
25 520 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 3407 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Спортивні комплекси
Призначення
Для вулиці
АРТИКУЛ
SportBaby-15
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Майданчик дитяча для вулиці SportBaby-15 має стійку, надійну конструкцію з натуральної, екологічно чистої деревини з антисептичним захисним покриттям. Дана модель має досить компактні розміри, завдяки чому не займає багато місця і може бути встановлений на дачній ділянці або території заміського будинку. Майданчик стане невеликим, затишним і функціональним куточком, який допоможе дитині весело і цікаво проводити час, а також розвиватися фізично.

Особливості майданчики:

- для установки на свіжому повітрі;

- високоякісна деревина;

- спеціальне покриття, що запобігає деформацію і розтріскування;

- надійна конструкція;

- безпечна;

- для фізичного розвитку та ігор;

- має гірку, майданчик з дерев'яними сходами, 2 гойдалки, гімнастичні кільця, рукоход.

Характеристики:

Тип: ігровий майданчик;

Установка: на вулиці;

Матеріал: сосна, пластик;

Навантаження: до 80 кг;

Габарити: 240х370х330 см;

Довжина гірки: 3 м;

Колір: бежевий;

Гарантія: 1 рік.

Виробник: SportBaby (Україна).

Компанія є вітчизняним виробником дитячих товарів, спрямованих на повноцінний фізичний, інтелектуальний, а також емоційний розвиток дітей. Великий асортимент спортивних комплексів і відповідного інвентарю, ігрових комплексів і майданчиків, гірок, пісочниць, будиночків, дитячих меблів виготовляється з екологічно чистих, безпечних матеріалів. Всі товари мають великий гарантійних термін і відповідають всім вимогам дитячої безпеки.


Майданчик дитяча для вулиці SportBaby-15 купити за вигідною ціною 25 520 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Спортивные комплексы таких торгових марок, як наприклад: SportBaby в електронному каталозі Терраспорт
Майданчик дитяча для вулиці SportBaby-15 Майданчик дитяча для вулиці SportBaby-15 - Фото №2 Майданчик дитяча для вулиці SportBaby-15 - Фото №3 Майданчик дитяча для вулиці SportBaby-15 - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Майданчик дитяча для вулиці SportBaby-15"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні комплекси

Давно мрієте зайнятися спортом? Майданчик дитяча для вулиці SportBaby-15 буде Вашим першим кроком. В « Спортивні комплекси » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні комплекси здивує Вас своєю якістю. Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby SportWood Plus , Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby SportWood Plus і Комплекс спортивно-ігровий дитячий SportBaby SportWood Plus від знаменитих світових виробників 1191 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні комплекси . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивні комплекси . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн