Батончик протеїновий Nutrend Deluxe protein bar - булочка з корицею, 60 г (NUT-+1701)

КОД ТОВАРУ: 251815
  • Батончик протеїновий Nutrend Deluxe protein bar - булочка з корицею, 60 г (NUT-+1701)
Батончик протеїновий Nutrend Deluxe protein bar - булочка з корицею, 60 г (NUT-+1701)
Тип: батончик протеїновий; Склад: шоколадно-молочна заливка (підсолоджувач мальтит, гідрогенізований рослинний жир, какао, молоко, сироватка, емульгатор соєвий лецитин, ароматизатор), Actilight® - фруктово-олігосахарідним сироп, підсолоджувач мальтітовий сироп, екструдат (ізолят сироваткового білка, рисове борошно, емульгатор соєвий лецитин), ізолят молочного білка, гідролізат яловичого желатину, ізолят соєвого білка, рослинна олія (пальмова, пальмоядровое, ши), ванільний крем (підсолоджувач мальтит, рослинний жир, сироватка, молоко, емульгатор соєвий лецитин, ароматизатор, барвник), зволожувач гліцерин, гуміарабік, емульгатор ріпаковий лецитин, ароматизатор і натуральний ароматизатор, підсолоджувач стевіол-глікозид, барвник бета-каротин .; Наявність алергенів: молоко, соя; Може містити: шматочки горіхів і кунжуту; Вага: 60 г; Смак: булочка з корицею.
Nutrend
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
56 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 7 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Батончики
АРТИКУЛ
NUT-1701
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Батончик протеїновий Nutrend Deluxe protein bar - булочка з корицею, 60 г (NUT-1701) - протеїновий батончик з прекрасним смаком, покритий молочним шоколадом від чеського виробника спортивного харчування. Відмінний варіант для спортсменів, які хочуть підвищити якість м'язової маси в тілі. Збалансований склад протеїнів сприятливо впливає на ріст м'язів. Даний продукт надає сил і енергії, бореться з втомою на тривалих тренуваннях з підвищеним навантаженням. В одному батончик міститься велика кількість білків з поєднанням мінімальної кількості цукру.

особливості:

  • відмінний смак;
  • збалансоване поєднання протеїнів;
  • низький вміст цукру.

Характеристики:
Тип: батончик протеїновий;
Склад: шоколадно-молочна заливка (підсолоджувач мальтит, гідрогенізований рослинний жир, какао, молоко, сироватка, емульгатор соєвий лецитин, ароматизатор), Actilight® - фруктово-олігосахарідним сироп, підсолоджувач мальтітовий сироп, екструдат (ізолят сироваткового білка, рисове борошно, емульгатор соєвий лецитин), ізолят молочного білка, гідролізат яловичого желатину, ізолят соєвого білка, рослинна олія (пальмова, пальмоядровое, ши), ванільний крем (підсолоджувач мальтит, рослинний жир, сироватка, молоко, емульгатор соєвий лецитин, ароматизатор, барвник), зволожувач гліцерин, гуміарабік, емульгатор ріпаковий лецитин, ароматизатор і натуральний ароматизатор, підсолоджувач стевіол-глікозид, барвник бета-каротин .;
Наявність алергенів: молоко, соя;
Може містити: шматочки горіхів і кунжуту;
Вага: 60 г;
Смак: булочка з корицею.

В 1 порції (55 г):
- енергетична цінність - 902 кДж / 216 ккал;
- жири - 7,9 г;
- в т.ч. насичені жирні кислоти - 6,4 г;
- вуглеводи - 19,7 г;
- з них цукру - 3 г;
- з них поліоли - 12,8 г;
- клітковина - 7,7 г;
- білки - 17,9 г;
- сіль - 0,3 м

Виробник: Nutrend (Чехія).
Nutrend - чеський виробник спортивного харчування та дієтичних добавок. Компанія почала працювати з 1993 року і на сьогодні виступає лідером з виробництва даного продукту в своїй країні, а також популярна в понад 20 країнах, в тому числі і в Україні. Асортимент товарів представлений не тільки в сипучому і рідкому вигляді, а також протеїновими і енергетичними батончиками, капсулами, гелями. Вся продукція розроблена за новітніми технологіями і відповідає чеським стандартам якості.


Батончик протеїновий Nutrend Deluxe protein bar - булочка з корицею, 60 г (NUT-+1701) купити за вигідною ціною 56 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спортивные батончики таких торгових марок, як наприклад: Nutrend в інтернет-магазині Терраспорт
Батончик протеїновий Nutrend Deluxe protein bar - булочка з корицею, 60 г (NUT-+1701)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Батончик протеїновий Nutrend Deluxe protein bar - булочка з корицею, 60 г (NUT-+1701)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні батончики

Давно мрієте зайнятися спортом? Батончик протеїновий Nutrend Deluxe protein bar - булочка з корицею, 60 г (NUT-+1701) буде Вашим першим кроком. В « Спортивні батончики » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні батончики здивує Вас своєю якістю. Батончики GoOn Nutrition Protein 33% Bar, 25x50 г, Vanilla-Rapsberry (2022-09-0285) , Батончики GoOn Nutrition Protein 33% Bar, 25x50 г, Vanilla-Rapsberry (2022-09-0285) і Батончики GoOn Nutrition Protein 33% Bar, 25x50 г, Vanilla-Rapsberry (2022-09-0285) від знаменитих світових виробників 502 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні батончики . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивні батончики . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн