Дартс-фанти магнітний Duke MDB1503

КОД ТОВАРУ: 79800
  • Дартс-фанти магнітний Duke MDB1503
Дартс-фанти магнітний Duke MDB1503
Особливості дартс-привидів: комплектується магнітними дротиками, двостороння мішень, різнокольорові стріли-дротики, чудовий подарунок. Кількість гравців: від 1 до 4-х. Комплект: двостороння мішень, різнокольорові магнітні дротики.
Duke
КУПИТИ
ЦІНА:
459 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 61 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Діаметр
14 "(35 см)
Матеріал
Інший
АРТИКУЛ
MDB1503
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дартс-фанти Duke MDB1503 з магнітними дротиками - чудовий подарунок любителям азартних ігор. Двухстороння мішень дозволить гравцям урізноманітнити настрій гри - з одного боку вона являє собою традиційний, поділений на сегменти коло, зі зворотним - ігрове поле, розмічене декількома мішенями, а також веселими завданнями, призначеними для тих, хто не влучив мети. Наприклад, вам може випасти завдання розповісти дитячий вірш з серйозним обличчям і т.п.
Дартс-фанти Duke MDB1503 розраховані на компанію до 4-х чоловік. Комплектується гра різнокольоровими магнітними дротиками. Мішень легко і просто підвішується в будь-якому зручному місці.

Особливості дартс-привидів:
- комплектується магнітними дротиками;
- двостороння мішень;
- різнокольорові стріли-дротики;
- чудовий подарунок.


Дартс-фанти Duke MDB1503 - гарантує азартне настрій!

Характеристики:
Кількість гравців: від 1 до 4-х.
Комплект: двостороння мішень, різнокольорові магнітні дротики.


Виробник: Duke (Китай).


Дартс-фанти магнітний Duke MDB1503 купити за вигідною ціною 459 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Дартс таких виробників, як наприклад: Duke в магазині terrasport.ua
Дартс-фанти магнітний Duke MDB1503

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Дартс-фанти магнітний Duke MDB1503"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дартс

Давно мрієте зайнятися спортом? Дартс-фанти магнітний Duke MDB1503 буде Вашим першим кроком. В « Дартс » є все, що необхідно спортсмену. Дартс здивує Вас своєю якістю. Дротики для гри в дартс циліндричні Club Brass Harrows D105-23, 3 шт , Дротики для гри в дартс циліндричні Club Brass Harrows D105-23, 3 шт і Дротики для гри в дартс циліндричні Club Brass Harrows D105-23, 3 шт від знаменитих світових виробників 1249 Ви знайдете в нашому розділі Дартс . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Дартс . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн