Сумка-килимок пляжна 2 в 1 Dorfin (ZLT) жовта

КОД ТОВАРУ: 84712
  • Сумка-килимок пляжна 2 в 1 Dorfin (ZLT) жовта
Сумка-килимок пляжна 2 в 1 Dorfin (ZLT) жовта
Особливості килимка-сумки: розстібається з боків, сумка трансформується в килимок, дуже зручний на пляжному відпочинку, стильний, зроблений з якісних шкарпеток матеріалів, невеликі зручні кишені з боків, зручні ручки, сумка застібається на замок-блискавку. Матеріал: поліестер, поролон. Розмір: 1,8х0,6 м. Товщина: 1 см. Колір: жовтий.
Dolvor
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
369 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 49 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
TY-4460-Y
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка-килимок пляжна 2 в 1 Dorfin (ZLT) в складеному вигляді являє собою зручну сумку з двома невеликими бічними кишенями, а в розкладеному - килимок довжиною 1,8 м, шириною 0,6 м, товщиною 1 см. Завдяки наявності зручних блискавок, сумка дуже легко трансформується в незамінний на пляжному відпочинку килимок, чиє зручність ви високо оціните.
Сумка-килимок пляжна 2 в 1 Dorfin (ZLT) зроблений в сучасному міському стилі, найбільш відповідному пляжного відпочинку. Завдяки досить великим м'яким ручкам, сумка дуже зручна для руки. Вона пошита з поліестеру, який легко чиститься від забруднень і характеризується міцністю. Матеріал: поліестер, поролон. Розмір: 1,8х0,6 м. Товщина: 1 см. Колір: жовтий.

Особливості килимка-сумки:
- розстібається з боків;
- сумка трансформується в килимок;
- дуже зручний на пляжному відпочинку;
- стильний;
- зроблений з якісних шкарпеток матеріалів;
- невеликі зручні кишені з боків;
- зручні ручки;
- сумка застібається на замок-блискавку.

Сумка-килимок пляжна 2 в 1 Dorfin (ZLT) - зручний, практичний, стильний!

Характеристики:
Матеріал: поліестер, поролон.
Розмір: 1,8х0,6 м.
Товщина: 1 см.
Колір: жовтий.

Виробник: Dorfin (Китай).

Весь асортимент плавальних приладдя, що випускаються цим виробником характеризується чудовою якістю, відповідністю всіх матеріалів екологічним нормам і прийнятною для широкого сегмента споживачів вартістю.


Сумка-килимок пляжна 2 в 1 Dorfin (ZLT) жовта підібрати і купити за реальною ціною 369 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Пляжные сумки таких торгових марок, як наприклад: Dolvor в електронному магазині Terra Sport
Сумка-килимок пляжна 2 в 1 Dorfin (ZLT) жовта

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка-килимок пляжна 2 в 1 Dorfin (ZLT) жовта"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Пляжні сумки

Давно хочете зайнятися фігурою? Сумка-килимок пляжна 2 в 1 Dorfin (ZLT) жовта допоможе почати легко. В « Пляжні сумки » є все, що Вам знадобиться. Пляжні сумки обрадує Вас своєю надійністю. Термосумка пляжна Spokey Acapulco (839586), синя , Термосумка пляжна Spokey Acapulco (839586), синя і Термосумка пляжна Spokey Acapulco (839586), синя від кращих світових постачальників 6870 Ви зможете знайти в нашій лінійці Пляжні сумки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Пляжні сумки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн