Окуляри спортивні AVK Crocus 01

КОД ТОВАРУ: 129787
  • Окуляри спортивні AVK Crocus 01
Окуляри спортивні AVK Crocus 01
Матеріал лінз: полікарбонат; Матеріал оправи: пластик; Матеріал носоупоров: гума. Особливості: спортивні сонцезахисні окуляри; матова оправа; м'які регульовані носоупори; дві пари лінз в комплекті.
AVK
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
955 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 127 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
Crocus_01
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Окуляри Спортивні Crocus 01 - це сонцезахисні спортивні окуляри, виконані з TR-90 матеріалу. Дана модель має м'які носоупори з можливістю їх коригувати під себе. Оправа має поролоновий ущільнювач і гумові вставки на дужках з внутрішньої сторони. Також в комплект входять гумка, запасні лінзи: темного кольору 3-й категорії, які дуже добре захищають від ультрафіолетового випромінювання, лінзи прозорого кольору для захисту очей в нейтральну погоду і жовті 1-ї категорії для вечірнього використання, в умовах недостатньої видимості і туману.

особливості:

- спортивні сонцезахисні окуляри;

- матова оправа;

- м'які регульовані носоупори;

- дві пари лінз в комплекті.

Характеристики:

Матеріал лінз: полікарбонат;

Матеріал оправи: пластик;

Матеріал носоупоров: гума.


Виробник: AVK.

Даний бренд створений професіоналами спортивної індустрії з багаторічним досвідом розробки та вдосконалення моделей лижних масок і спортивних очок. AVK гарантує якість товарів за доступною ціною будь-якому покупцеві.


Окуляри спортивні AVK Crocus 01 купити за вигідною ціною 955 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Велоочки таких торгових марок, як наприклад: AVK в онлайн магазині Терра Спорт
Окуляри спортивні AVK Crocus 01

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Окуляри спортивні AVK Crocus 01"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Окуляри спортивні AVK Crocus 01 буде Вашим першим кроком. В « Велоокуляри » є все, що необхідно спортсмену. Велоокуляри здивує Вас своєю якістю. Окуляри спортивні Asics Kinsei Red , Окуляри спортивні Asics Kinsei Red і Окуляри спортивні Asics Kinsei Red від знаменитих світових виробників 6757 Ви знайдете в нашому розділі Велоокуляри . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Велоокуляри . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн