Креатин Nutrend Creaport - апельсин, 600 г (NUT-1803)

КОД ТОВАРУ: 251834
  • Креатин Nutrend Creaport - апельсин, 600 г (NUT-1803)
Креатин Nutrend Creaport - апельсин, 600 г (NUT-1803)
Тип: креатин; Форма: порошок; Склад: глюкоза, мальтодекстрин, Creapure ® - креатину моногідрат, таурин, L-глутамін, креатину піруват, креатин етил ефір HCl, три креатин малат, Kre-Alkalyn ® - креатину моногідрат, ароматизатор, добавки проти злипання кальцію фосфат і діоксид кремнію, подсоластітелі сукралоза і ацесульфам К, барвник? каротин; Алергени: молоко, соя; Вага: 600 г; Смак: апельсин.
Nutrend
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
513 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 68 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Креатин
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
NUT-1803
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Креатин Nutrend Creaport - апельсин, 600 г (NUT-1803) - комплекс 5 різних видів креатину від чеського виробника спортивного харчування. Відмінний варіант для спортсменів, яким потрібно підвищити силу м'язів і збільшити фізичну працездатність в цілому. Ідеальний склад вуглеводів в препараті дає можливість не запивати креатин додатковими вуглеводними напоями та добавками. Creaport потрібно вживати з додаванням невеликої кількості води Для досягнення кращого результату препарат краще приймати регулярно спеціальними курсами.

особливості:

  • оптимальне співвідношення вуглеводів;
  • підвищення фізичної працездатності;
  • підвищення сили м'язів;
  • приймається циклами.

Характеристики:
Тип: креатин;
Форма: порошок;
Склад: глюкоза, мальтодекстрин, Creapure ® - креатину моногідрат, таурин, L-глутамін, креатину піруват, креатин етил ефір HCl, три креатин малат, Kre-Alkalyn ® - креатину моногідрат, ароматизатор, добавки проти злипання кальцію фосфат і діоксид кремнію, подсоластітелі сукралоза і ацесульфам К, барвник? каротин;
Алергени: молоко, соя;
Вага: 600 г;
Смак: апельсин.

В 1 порції (30 г):
- енергетична цінність - 391 кДж / 92 ккал;
- вуглеводи - 23 мг;
- в т.ч. моносахариди - 16 мг;
- креатину моногідрат - 2 000 мг;
- таурин - 2 000 мг;
- L-глутамін - 1 000 мг;
- креатину піруват - 980 мг;
- креатин етил ефір HCl - 250 мг;
- трікреатін малат - 250 мг;
- Kre-Alkalyne® - 250 мг.

Рекомендоване дозування:
- тренувальні дні: 30 г після тренування для підвищення активності і стимуляції м'язового росту;
- нетренувальні дні: 30 г вранці.

Спосіб застосування:
Розмір порції - 30 г = 1 мірний совок. Співвідношення для розведення - 30 г Creaport в 150 мл води. Відміряйте порцію і ретельно перемішайте в воді. Після відкриття упаковки слід зберігати при температурі не вище 25 ° С і вжити протягом 2 місяців.

Виробник: Nutrend (Чехія).
Nutrend - чеський виробник спортивного харчування та дієтичних добавок. Компанія почала працювати з 1993 року і на сьогодні виступає лідером з виробництва даного продукту в своїй країні, а також популярна в понад 20 країнах, в тому числі і в Україні. Асортимент товарів представлений не тільки в сипучому і рідкому вигляді, а також протеїновими і енергетичними батончиками, капсулами, гелями. Вся продукція розроблена за новітніми технологіями і відповідає чеським стандартам якості.


Креатин Nutrend Creaport - апельсин, 600 г (NUT-1803) купити по які завищеною вартістю 513 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Креатин таких брендів, як наприклад: Nutrend в каталозі Терра Спорт
Креатин Nutrend Creaport - апельсин, 600 г (NUT-1803)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Креатин Nutrend Creaport - апельсин, 600 г (NUT-1803)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Креатин

Давно планували зайнятися фігурою? Креатин Nutrend Creaport - апельсин, 600 г (NUT-1803) буде Вашим першим кроком. В « Креатин » знайдеться все, що Вам знадобиться. Креатин здивує Вас своєю якістю. Креатин Nutrend Compress Creaport (1,2 кг) , Креатин Nutrend Compress Creaport (1,2 кг) і Креатин Nutrend Compress Creaport (1,2 кг) від знаменитих світових виробників 494 Ви зможете побачити в нашій категорії Креатин . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Креатин . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн