Колаген California Gold Nutrition Collagen UP, 464g (2022-10-2440)

КОД ТОВАРУ: 538802
  • Колаген California Gold Nutrition Collagen UP, 464g (2022-10-2440)
  • Колаген California Gold Nutrition Collagen UP, 464g (2022-10-2440) - Фото №2
Колаген California Gold Nutrition Collagen UP, 464g (2022-10-2440)
Пептиди гідролізованого морського колагену California Gold Nutrition Гідролізований ферментативним способом колаген, розщеплений на біодоступні пептиди З нейтральним смаком • З риби, виловленої в природному середовищі • Біодоступний продукт Підтримка здоров’я волосся, шкіри, нігтів, суглобів і кісток* Не містить глютену, ГМО та сої Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки Гарантія 100 % Gold Guarantee Колаген є основним структурним білком, що міститься в суглобах, кістках, шкірі, нігтях і інших сполучних тканинах. Пептиди гідролізованого морського колагену від California Gold Nutrition — це зручний спосіб додавати колаген у ваш раціон, що може допомогти підтримувати здоров’я цих сполучних тканин*. Просто додайте порошок без ароматизаторів у свій улюблений напій і насолоджуйтеся перевагами. Переваги колагену Колаген відповідає за підтримання міцності, еластичності та гнучкості тканин у всьому організмі, як-от шкіри, нігтів, волосся, суглобів і кісток. Приймання добавок із колагеном може сприяти підтримці цих тканин, оскільки регулярне споживання пептидів колагену може забезпечити основні будівельні блоки, необхідні для здоров’я волосся, шкіри, нігтів, суглобів і кісток*. Пептиди гідролізованого морського колагену California Gold Nutrition містять морський колаген, який виробляється зі шкіри глибоководних і холодноводних видів риби, виловленої в природному середовищі, без добавок. Колаген гідролізується ферментами (розщеплюється) на амінокислотні пептиди, що сприяє засвоєнню та біодоступності.
California Gold Nutrition
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 938 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 259 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Спецпрепарати
Форма випуску 
Порошок
Тип
Коллаген
АРТИКУЛ
2022-10-2440
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пептиди гідролізованого морського колагену California Gold Nutrition
Гідролізований ферментативним способом колаген, розщеплений на біодоступні пептиди
З нейтральним смаком • З риби, виловленої в природному середовищі • Біодоступний продукт
Підтримка здоров’я волосся, шкіри, нігтів, суглобів і кісток*
Не містить глютену, ГМО та сої
Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100 % Gold Guarantee

Колаген є основним структурним білком, що міститься в суглобах, кістках, шкірі, нігтях і інших сполучних тканинах. Пептиди гідролізованого морського колагену від California Gold Nutrition — це зручний спосіб додавати колаген у ваш раціон, що може допомогти підтримувати здоров’я цих сполучних тканин*. Просто додайте порошок без ароматизаторів у свій улюблений напій і насолоджуйтеся перевагами.

Переваги колагену
Колаген відповідає за підтримання міцності, еластичності та гнучкості тканин у всьому організмі, як-от шкіри, нігтів, волосся, суглобів і кісток. Приймання добавок із колагеном може сприяти підтримці цих тканин, оскільки регулярне споживання пептидів колагену може забезпечити основні будівельні блоки, необхідні для здоров’я волосся, шкіри, нігтів, суглобів і кісток*.

Пептиди гідролізованого морського колагену California Gold Nutrition містять морський колаген, який виробляється зі шкіри глибоководних і холодноводних видів риби, виловленої в природному середовищі, без добавок. Колаген гідролізується ферментами (розщеплюється) на амінокислотні пептиди, що сприяє засвоєнню та біодоступності.


Колаген California Gold Nutrition Collagen UP, 464g (2022-10-2440) підібрати і купити за реальною ціною 1 938 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Спецпрепараты таких торгових марок, як наприклад: California Gold Nutrition в електронному магазині Terra Sport
Колаген California Gold Nutrition Collagen UP, 464g (2022-10-2440) Колаген California Gold Nutrition Collagen UP, 464g (2022-10-2440) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Колаген California Gold Nutrition Collagen UP, 464g (2022-10-2440)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спецпрепаратом

Давно хочете зайнятися фігурою? Колаген California Gold Nutrition Collagen UP, 464g (2022-10-2440) допоможе почати легко. В « Спецпрепаратом » є все, що Вам знадобиться. Спецпрепаратом обрадує Вас своєю надійністю. Колаген Pure Gold Marine Collagen, 100 caps (2022-09-0501) , Колаген Pure Gold Marine Collagen, 100 caps (2022-09-0501) і Колаген Pure Gold Marine Collagen, 100 caps (2022-09-0501) від кращих світових постачальників 501 Ви зможете знайти в нашій лінійці Спецпрепаратом . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Спецпрепаратом . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн