Намет семимісна Coleman тисяча дев'ятсот одна (Польща)

КОД ТОВАРУ: 9120
  • Намет семимісна Coleman тисяча дев'ятсот одна (Польща)
Намет семимісна Coleman тисяча дев'ятсот одна (Польща)
Семимісна двошаровий намет Coleman 1901 для дружньої компанії. Висота 180 см! Проста і швидка установка. Тент: поліестер 150Т 2000мм H2O. Розміри: 495х240х180 см.
Coleman
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
4 752 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 634 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Місткість
7-місцева
Кількість шарів
Двошарові
Кількість кімнат
2
Призначення
для кемпінгу
Висота, см
180
Водостійкість тенту, мм
2000
АРТИКУЛ
1901=7
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Як і всі товари, що випускаються під маркою Coleman, намети належать до товарів вищого класу. При виготовленні наметів Coleman використовуються найсучасніші матеріали і комплектуючі. У конструкції наметів застосовані оригінальні рішення, запатентовані Coleman. Система вентиляції - VARIFLO, вітро- та вологозахист WETHERTEC, система організації житлового простору AREA MANAGEMENT - ось неповний список рішень, що перетворюють намети Coleman в зручні, міцні і красиві будинки для любителів активного відпочинку.

Семимісна двошаровий намет Coleman 1901 для дружньої компанії. Висота 180 см! Проста і швидка установка.

особливості:

- великий тамбур;
- вікна;
- система вентиляції;
- всі шви проклеєні;
- москітна сітка на вході;
- компактна сумка-чохол для транспортування і зберігання.

Характеристики:
Кількість місць: 7.

Тент: поліестер 150Т 2000мм H2O.

Пол: P / OXFORD 150DPu 2000мм H2O.

Каркас: скловолокно 9,5 мм.

Розміри: 495х240х180 см.

Гарантія: 12 міс.

Виробник: Coleman (Зроблено в Польщі).

 

Рекомендуємо також придбати окремо спальник. Намет вкриє від дощу і вітру, а спальник збереже тепло. Без спальника похід може перетворитися на кошмар, особливо якщо Ви прямуєте нема на теплі піски і ласкаве море. Хоча і на морських узбережжях ночі бувають прохолодними і зовсім неприйнятними. Туристи кажуть, намет без спальника - гроші на вітер!

Вибрати відповідний спальник можна на сторінці http://www.terrasport.com.ua/dir_spalniki.htm


Намет семимісна Coleman тисяча дев'ятсот одна (Польща) купити за вигідною ціною 4 752 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Семиместные палатки таких виробників, як наприклад: Coleman в магазині terrasport.ua
Намет семимісна Coleman тисяча дев'ятсот одна (Польща)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Намет семимісна Coleman тисяча дев'ятсот одна (Польща)"

Коментар: Палатка фактически 4-местная, так как остальные места - одно в проходе, два других не имеют внутренней палатки. Т.е. фактически на земле. Но, при этом, довольно хорошее качество. При покупке обращайте внимание на то, что в четырехместной внутренней - разделение комнаты на 2 и 2. В целом, покупкой доволен. :)
09 Августа 2012
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Александр
Палатка фактически 4-местная, так как остальные места - одно в проходе, два других не имеют внутренней палатки. Т.е. фактически на земле. Но, при этом, довольно хорошее качество. При покупке обращайте внимание на то, что в четырехместной внутренней - разделение комнаты на 2 и 2. В целом, покупкой доволен. :)
09 Августа 2012
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Намет семимісна Coleman тисяча дев'ятсот одна (Польща) буде Вашим першим кроком. В « Семимісцеві намети » є все, що необхідно спортсмену. Семимісцеві намети здивує Вас своєю якістю. Комплект термобелья детский повседневный/спортивный Haster ThermoClima (SL90241) - черное, L , Комплект термобелья детский повседневный/спортивный Haster ThermoClima (SL90241) - черное, L і Комплект термобелья детский повседневный/спортивный Haster ThermoClima (SL90241) - черное, L від знаменитих світових виробників 1161 Ви знайдете в нашому розділі Семимісцеві намети . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Семимісцеві намети . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн